Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şocant! O fetiţă închisă în cuşcă de părinţi şi-a mâncat pielea pentru a se hrăni (video)

ro

05 May, 2011 03:21 2733 Marime text

socant-o-fetita-inchisa-in-cusca-de-parinti-si-a-mancat-pielea-pentru-a-se-hrani-94525.jpgUn tânăr cuplu căsătorit, din Virginia, Statele Unite, a fost arestat sub acuzaţia de omor şi tentativă de omor, după ce şi-au încuiat fetiţa de 7 ani într-o cuşcă şi au lăsat-o să moară de foame, aceasta încercând să-şi mănânce pielea pentru a se hrăni, informează Daily Mail.

Mai mult decât atât, autorităţile au descoperit în curtea casei celor doi părinţi cadavrul unui alt copil, îngropat de câteva luni.

Fetiţa înfometată a fost găsită în urma unor percheziţii efectuate cu ocazia unor furturi din cartierul în care locuiau cei doi americani. Aceasta era închisă în cuşcă, acoperită cu propriile fecale, cu infecţii grave la nivelul pielii şi cu părţi ale corpului muşcate, din încercarea de a se alimenta.

Părinţii fetiţei, Brian şi Shannon Gore, în vârstă de 29, respectiv 24 de ani, s-au scuzat în faţa poliţiştilor, după ce au fost arestaţi, că feţita suferă de sindromul Down şi a fost închisă în cuşcă încă de vara trecută pentru propria sa siguranţă.

O anchetă amănunţită poliţiei a scos la iveală faptul că micuţa primea o prăjitură Pop Tart dimineaţa şi una seara, şi din când în când câte un sandviş.

Tatăl fetiţei, Brian Gore a declarat că nimeni nu ştia de existenţa copilei deaorece soţia sa a născut acasă şi nu a fost la niciun control medical pe toată perioada sarcinii.

Cei doi părinţi mai aveau un băieţel în vâstă de o lună, care a fost preluat de serviciile sociale.

Brian şi Shannon sunt acuzaţi de crimă şi de tentativă de crimă.

Sursa: Antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • denisa 07 May, 2011 16:51 astia merita tinuti si ei infometati pana la moarte