Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

centrulnatura.ro Cum este sa fiu eu

ro

14 Oct, 2017 00:00 1734 Marime text
A sosit vremea unor schimbări interioare foarte importante.
Energia Pământului și energiile cosmice sunt alături de toți cei care doresc schimbările și SIMT schimbările.
Luna plină în Berbec, de pe 5 octombrie, va fi alături de noi, cu întreaga energie tip ”renaștere” a Berbecului.
Exact precum copilul iese din întunericul pântecului mamei, la lumina din lume, trecând prin canalul îngust al nașterii, la fel fiecare dintre noi vom trece printr-o perioadă neconfortabilă energetic, în care vom fi confruntați cu ceva ”întuneric”, prin care este nevoie să trecem, pentru a ajunge la lumină.
Dar la finalul întregului proces, AFLĂM CUM ESTE SĂ FIM NOI ÎNȘINE.
CUM ESTE SĂ FIU EU, cea care eram menită să fiu când m-am născut – înainte de manipulări, dresaje, condiționări, ”amputări” energetice și emoționale și umplere cu mizerie energetică și poluare de toate felurile?
CUM ESTE SĂ FIU EU, CEA AUTENTICĂ, CEA ÎNTREAGĂ, cu energia bucuriei, a entuziasmului și mai ales, cu intenția de a mă juca un alt joc frumos, alături de ceilalți jucători?
Întregul an 2017 a fost un an dedicat GĂSIRII DE SINE.
Fiecare dintre voi ați fost puși în situații / sau ați trăit întâmplări diferite care v-au ghidat înspre identificarea modului ÎN CARE VĂ COMPORTAȚI CU VOI ÎNȘIVĂ în diferite circumstanțe
Ați aflat până acum în mod clar și evident:
– care vă sunt valorile cele mai importante (ce prețuiți cel mai mult în viață)
– unde vă aflați voi înșivă pe această listă de valori.
 SUNTEȚI PE PRIMUL LOC AL LISTEI?
Vă purtați cu voi înșivă, cu corpul, sufletul, mintea și energia voastră – cu bunăvoință, cu blândețe și mai ales, cu iubire necondiționată?
Vă acceptați CONDIȚIA UMANĂ, care înseamnă învățarea prin greșeli și suferințe – dar și corectarea / îndreptarea lor și eliberarea de toate energiile care NU VĂ MAI TREBUIE?
Ați învățat să INSPIRAȚI / dar și să EXPIRAȚI – să introduceți (”mâncați”) energii dar și să ELIMINAȚI(”excretați”) deșeuri, ceea ce nu mai aveți nevoie?
Vă purtați cu toți cei din jurul vostru la fel cum vă purtați cu voi înșivă, cu considerație, cu răbdare, cu amabilitate și iubire necondiționată?
Dacă da, chiar și pentru perioade scurte de timp, atunci felicitari tuturor, ați făcut pași uriași înspre echilibrarea interioară.
Tot anul 2017 a fost special pentru ECHILIBRAREA RELAȚIILOR, în special a relației cu sine (cu propriul corp, cu mintea și energia care suntem noi înșine).
Indiferent ce se întâmplă în viața voastră, indiferent unde vă aflați în propriul proces de vindecare, indiferent ce dificultăți sau provocări percepeți acum, important este să vă purtați bine și frumos cu voi înșivă – ca și cum ați fi cea mai specială persoană.
Ca și cum un călugăr sau o personalitate pe care o venerați vă face o vizită – și vă purtați cu el cu toată considerația și bunăvoința posibilă.
BLÂNDEȚEA și BUNĂTATEA sunt cheile către echilibru.
Începând cu 10 octombrie și derulându-se vreme de un an de zile, planeta Jupiter intră în Scorpion.
Asta înseamnă că vom petrece un an de zile aprofundând relațiile cu ceilalți (după ce am aprofundat relația cu noi înșine), aflând că suntem cu toții UNUL.
AFLÂND REALMENTE CĂ SUNTEM CONECTAȚI, UNIȚI, parte dintr-un întreg, prin experiențe directe și de netăgăduit.
Nu teorie, nu cuvinte.
Ci trăiri.
Mulți dintre cei care îmi citiți articolele aveți deja experiența ”simțirii” subiectului unui articol înainte ca eu să-l scriu. Odată ce-l exprim în scris, aveți un ”aha!”…..”exact la asta m-am gândit și eu / am studiat și eu”.
Este EVIDENT că avem cu toții acces la aceeași energie care impregnează zilele / viața noastră în anumite momente temporare.
Așa încât, conectându-ne la aceeași matrice energetică, la același Câmp Cuantic de energie, este evident că putem funcționa CA UNUL și ne putem simți CONECTAȚI în împuternicirea noastră de ființe umane.
Acesta va fi destinația noastră în 2018, un an ce se apropie rapid de noi.
RECONECTAREA la Matrice și între noi.
Când ne cunoaștem bine pe noi înșine, putem avea o senzație de UNITATE cu cei din jur, fără să ne pierdem pe noi înșine, păstrându-ne individualitatea.
De fapt, DOAR AȘA putem să avem senzația UNITĂȚII – când suntem CONȘTIENȚI de propria INDIVIDUALITATE, dar și de conexiunea profundă cu cei din jur.
Două lecții puternice – UNA ÎN INTERIOR și UNA ÎN EXTERIOR – se întrețes în această perioadă magică din jurul lunii pline din Berbec, de pe 5 octombrie.
Soarele este încă în zodia Balanței, aducând echilibrul și nevoia de rezolvare a relațiilor. Precum și comunicare eficientă, deschisă și autentică.
Iar intrarea lui Jupiter în Scorpion pe 10 octombrie aprofundează tot ce înseamnă conexiunea cu cei din jur și sentimentul real de UNITATE și apartenență.
Luna plină aduce totul la lumină, face totul vizibil – tot ce este nevindecat, nerezolvat, orice tensiune (mai ales în domeniul relațiilor) și orice problemă cu privire la stima de sine si relatia cu sine (inclusiv cu propriul corp).
Cu totii vom vedea MULT MAI BINE cum ne tratăm pe noi înșine, cum ne comportăm cu corpul / mintea / sufletul nostru.
Ne va place sau nu ce vedem, asta este alta discuție.
Dar de văzut – CE BINE VOM VEDEA!
Nu este rău să-ți descoperi toate gunoaiele și mizeria.
Nu este rău de loc (chiar daca nu este plăcut).
DETAȘAREA interioară ne va ajuta să ACCEPTĂM ce este (să acceptăm locul în care ne aflăm în acest moment) și ÎNȚELEPCIUNEA intuiției noastre ne va ghida sa începem să schimbăm ce nu ne place.
Când știi UNDE EȘTI și UNDE VREI SĂ AJUNGI, deja ai un plan de călătorie.
Și Universul te poate sprijini ENORM atunci când te ”aliniezi” energiilor sale.
Când vom descoperi CINE NU SUNTEM și vom da la o parte tot ce ”nu suntem” – atunci vom exprima și vom întrupa CINE SUNTEM CU ADEVĂRAT.
Abia aștept să trăiesc zilnic ca MINE și NU ca cine se așteaptă ceilalți (chiar și eu) să fiu!
Ne așteaptă o perioadă energetică extraordinară și vă doresc tuturor să beneficiați la maxim de fluxul actual al Universului.
Consumați alimente simple și ușoare.
Zilele recoltei nu înseamnă lăcomie și consum excesiv.
Ci conștientizarea faptului că avem suficiente resurse să stăm liniștiți pentru toamna și iarna care urmează.
Nu este nevoie să consumăm totul acum!
Să folosim cu discernămând bunătățile și roadele pământului și să ne bucurăm de mineralele și vitaminele dăruite de Mama Pământ prin fructele și legumele sale.
Consumați rădăcinoase, consumați dovleci și castane (preferați aceste tipuri de amidoane, în locul cartofilor sau cerealelor – mai schimbați tipul de amidon pe care îl tot folosiți, întrucât intestinele au nevoie de variație și alternanță).
Dovleac copt cu o salată de sfeclă și hrean.
Sau castane coapte cu o salată de varză.
Sau supă de gulii, cu ceapă și usturoi (aveți multe rețete în cartea ”Rețete în dieta de detoxifiere” de pe www.centrulnatura.ro – pentru toți cei interesați de o dietă mai specială în această perioadă).
Încercați să serviți o singură masă gătită pe zi, seara.
În timpul zilei, stați cu sucuri (fresh-uri) si smoothie-uri (blend-uri) – în care puteți amesteca fără probleme fructe și legume (măr cu morcov, cu sfeclă, cu țelină, cu frunze diferite etc).
Odihniți-vă cât puteți de mult, relaxați-vă și faceți activități care să vă aducă stare de bine.
ÎNDREPTAȚI COLOANA – comunicarea devine mai ușoară cu coloana vertebrală dreaptă și privirea înainte.
Fiți atenți la propria postură și poziția spatelui.
Postura corpului spune totul despre starea emoțională a persoanei.
Dați jos greutățile de pe umeri, de pe coloană, nu mai purtați ”desagii” cu sarcini / probleme de rezolvat pe propria coloană vertebrală.
Este timpul să vă eliberați de poveri – să le identificați, să vă uitați cu atenție la ele și să vă întrebați: de ce port astea cu mine? sunt ale mele, sau sunt preluate de la părinți / strămoși / prieteni?
Este nevoie să umblu cu ele după mine, mă ajută cu ceva în propria mea devenire / vindecare?
Dacă nu – dați-le jos de pe umeri!
Respirați profund, îndreptați gâtul, privirea înainte, spatele drept, corpul ușor și pășiți pe pământ țopăind și bucurându-vă de călătorie.
 UȘURAȚI TOTUL – este vremea curățeniei de toamnă!
LOCUIȚI CORPUL FIZIC.
Nu-l mai părăsiți – fiți în el – simțiți-i energia.
Nu vă mai lăsați copleșiți de nimic.
Decideți-vă ce este mai important pt voi înșivă, identificați-vă propriile priorități
Asta este tot ce aveți de făcut în această perioadă.
ESTE UN MESAJ SIMPLU.
Dar extrem de puternic.
 
Vă doresc tuturor o perioadă magică de toamnă
cu recunoștință și iubire,
Sorina

http://www.centrulnatura.ro/cum-este-sa-fiu-eu/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii