Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bancul zilei Noul regulament UEFA aplicat echipelor româneşti în cupele europene

ro

07 May, 2015 00:00 1124 Marime text
Noul regulament UEFA aplicat echipelor româneşti în cupele europene: 
Art.1 Pentru a există un deplin echilibru valoric în teren, noi vom juca l8 şi vom avea dreptul la 6 schimbări.
Art.2 Jucătorii noştrii se vor echipa la fel că adversarii, derutandu-i complet. Totodată, vom avea din start justificări pentru pasele greşite date la adversar. Art.3 Adversarii vor juca desculţi pentru a nu periclita prin tăria suturilor integritatea corporală a portarului nostru şi chiar a organelor de ordine.
Art.4 Atingerea mîngîi cu mâna, capul sau piciorul de către jucătorii echipei adverse va fi considerată henţ şi tratată că atare.
Art.5 Pentru noi nu va există noţiunea de henţ, iar mingea va fi prevăzută cu mânere spre a facilita driblingurile cu mâna.
Art.6 Portarul nostru va purta un echipament larg în care să încapă şi rezervă să, astfel încât unul va apară o parte a porţii, celălalt altă.
Art.7 Portarul lor - pe toată durata partidei - va apară într-un picior, cu o mâna la spate şi legat la ochi.
Art.8 Formaţia noastră va juca studiatul sistem “n-o atinge că te frige”.
Art.9 Adversarilor noştri la trei goluri înscrise li se va marca un punct pe tabela de scor, iar nouă ni se va socoti gol după fiecare două auturi şi două faulturi realizate.
Art.10 Fiecare gol marcat de adversari se va solda cu eliminarea autorului acestuia din teren pe motiv de destabilizare a echilibrului de pe tabela de marcaj.
Art.11 Dacă va fi cazul, vom execută lovitură de ll metri, de la 4 metri, iar portarul lor va apară stand într-o mâna (pe cealaltă ţinând-o la spate conform unui articol precedent), în afară cadrului porţii.
Art.12 Noi vom execută cornerul din interiorul careului de 6 metri advers. Ei nu-l vor execută deloc, oferindu-ne mingea din spirit de fair-play.
Art.13 Arbitrul de centru va urmări cu atenţie jocul, astfel încât la trei pase consecutive legate de adversari va fluieră joc pasiv, acordându-ne lovitură liberă directă de la l6 metri.
Art.14 Loviturile libere, directe sau indirecte, le vom execută fără zid, faze în care cei l0 jucători de câmp ai echipei adverse vor stă aliniaţi pe linia de centru a terenului urmărind frumuseţea fazei şi strigând portarului lor diferite expresii de încurajare, după bunul lui plac.
Art.15 în minutul 90, arbitrul principal ne va acordă o lovitură de pedeapsa pe care, pentru siguranţă, o va execută tot el. Lovitură se va repetă până va înscrie.
Art.16 După încheierea jocului, echipa adversă se va alinia în faţă unui zid. Pentru calmarea spiritelor, membrii galeriei noastre vor avea dreptul la un număr nelimitat de şuturi la zid. Arbitrul şi observatorul UEFA vor asista la trageri legaţi la ochi şi ascultând la căşti celebrul hit “E bine, bine!”. În caz că şuturile sunt anemice, se va folosi un tanc cu muniţie de război.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii