Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bancul zilei Horoscopul lui Chuck Norris

ro

08 May, 2015 00:00 1935 Marime text
Despre Chuck Norris se spune că a scris câte un horoscop pentru fiecare om de pe pământ, însă predicţia să a fost una şi aceeaşi: „multă durere”. Ceea ce nu multă lume ştie este faptul că, deşi e născut pe 10 martie, Chuck Norris nu este peste. El îşi alege zodia în fiecare zi, după cum are chef. Iar în zilele în care predicţiile sunt proaste pentru toate cele 12 semne, Chuck Norris se ghidează după horoscopul arboricol.

Chuck Norris Berbec: Într-una dintre zilele când era berbec, Chuck Norris era atât de entuziasmat încât a numărat până la infinit, de două ori. Seară, de plictiseală, Chuck Norris şi-a tatuat pe braţul stâng cel mai mare număr natural.

Chuck Norris Taur: Era într-o sâmbătă şi Chuck Norris era taur. De aceea, i se făcuse foame. Doamna Norris îi lăsase în frigider o oală cu supă. Chuck Norris a mâncat-o pe toată şi abia la final şi-a dat seama că, din grabă, folosise furculiţa în locul lingurii.

Chuck Norris Gemeni: Se spune că, adolescent fiind, Chuck Norris era adesea gemeni – ulterior a renunţat la idee, pentru că Chuck Norris este numai unul. Într-una din acele zile, Chuck Norris a reuşit să termine jocul Mario, fără să sară. În timp ce cu o mâna se juca la calculator, Chuck Norris, mulţi-tasking aşa cum numai gemenii pot fi, cu cealaltă mâna bătea din palme.

Chuck Norris Rac: În ziua în care şi-a ales să fie un Rac milostiv, Chuck Norris a întârziat 5 minute la filmări. Regizorul l-a întrebat, cu teamă, ce se întâmplase. Chuck Norris i-a spus că ajutase o bătrânică să traverseze. Durase ceva mai mult, pentru că bătrânică, iniţial, nu vrusese nici în ruptul capului să treacă stradă.

Chuck Norris Leu: Până în urmă cu câţiva ani, nopţile polare nu existau. Ele au apărut într-o zi în care Chuck Norris a ales să fie Leu, iar Soarele s-a ruşinat brusc şi a refuzat să mai răsară. Abia după ce Chuck Norris l-a ameninţat cu dispariţia, Soarele a răsărit din nou, însă, din cauza stresului, îi apăruseră deja aşa-zisele pete solare.

Chuck Norris Fecioara:Se ştie că Chuck Norris, la naştere, a făcut sex cu asistenţă maternală – care era deja a patra femeie din viaţă lui. Aşa că nu putem spune că Chuck Norris ar fi fost vreodată „fecioara”. În schimb, într-o zi, a ales această zodie de oameni panicoşi şi era cât pe ce să aibă el însuşi un atac de panică. Panică însă a dat dovadă că-şi cunoaşte interesul şi nu l-a mai atacat.

Chuck Norris Balanţă: În zilele în care este balanţă, Chuck Norris devine o persoană echilibrată, nonviolenţă şi cu serioase preocupări artistice. Într-o asemenea zi, Chuck Norris, plictisindu-se, a scris scenariul primelor 2428 de episoade din „Santa Barbara”. Spre seară, a rezolvat paradoxul cretanului: l-a bătut pe Epimenide până când a scos de la el tot adevărul.

Chuck Norris Scorpion: Când este scorpion, Chuck Norris devine atât de periculos încât istoria omenirii îşi schimbă cursul. Cercetătorii elveţieni vor să profite de ocazie: după cum ştiţi deja, ei au creat un lung tunel sub Alpi şi tot ce mai au de făcut este să-l convingă pe Chuck Norris să lovească protonul cu piciorul.

Chuck Norris Săgetător: Chuck Norris este singurul om care poate trage cu arcul folosindu-se de o singură mâna. Totuşi, zodia săgetătorului nu i se potriveşte decât foarte rar, lui Chuck Norris neplacandu-i să fie prea prietenos cu cei din jur. Ultima dată când i s-a întâmplat a fost atunci când a făcut un pariu cu Superman, iar cine pierdea urmă să poarte chiloţii peste pantaloni.

Chuck Norris Capricorn: Chuck Norris, că orice capricorn, nu crede în noroc. Totuşi, a reuşit să câştige campionatul mondial de Texas Hold Em, deşi avea în mâna un joker şi un „Get Out of Jail Free”. Toţi banii pe care i-a obţinut atunci urmă să fie donaţi organizaţiei „Salvaţi Copiii”, însă Chuck Norris a păstrat banii şi a promis că lasă copiii în pace.

Chuck Norris Vărsător: Când era vărsător şi avea chef de bârfă, Chuck Norris şi-a făcut un abonament cu 2.000 de minute naţionale incluse. Le-a folosit pe toate în prima ora. Supărat, a sunat la departamentul de relaţii cu clienţii, unde i-a răspuns chiar CEO-ul companiei.

Chuck Norris Peşti: Chuck Norris este, oficial, peste. Totuşi, este cunoscut că pe plajele frecventate de Chuck Norris, rechinilor nu li se permite accesul decât în cuşti metalice. Chuck Norris a câştigat şi concursul de respirat sub apă, deşi concurentul sau era un crap. Şi apropo: pe ultima pagină a Guiness Book of Records scrie cu litere mici: „Toate recordurile sunt deţinute de Chuck Norris, în prezentul volum au fost enumeraţi deţinătorii locurilor secunde, din motive comerciale.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii