Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banc Primul prezervativ

ro

06 Mar, 2014 14:58 10958 Marime text
banc, deocheat, gluma, prezervativ, farmacista, sexÎmi amintesc de prima mea experienţă cu un prezervativ. Aveam 18 ani. M-am dus la farmacie pentru a cumpara un pachet de prezervative. În acele zile am avut nevoie de mult curaj pentru a merge la farmacie şi a cere aşa ceva , deoarece toată lumea din oraş mă cunoştea şi nu exista nici-o îndoială că tânăra, cred că numele ei era Alexandra, ştia pentru ce se folosesc. Ea lucra ca farmacistă , era în spatele tejghelei şi vedea că eram într-adevar jenat de întreaga procedură . Mi-a dat pachetul şi a întrebat dacă ştiu cum se foloseşte un prezervativ . Sincer, am răspuns :
- Nu, chiar nu !
A desfăcut pachetul, a luat unul şi l-a tras peste degetul mare. M-a avertizat să mă asigur că a fost bine şi sigur pus. I se părea că încă o privesc confuz . Deci, s-a uitat în jur pentru a vedea dacă mai era cineva în farmacie. Nu era...
- Doar un minut....... a spus ea, şi m-a condus în spate , şi-a descheiat bluza şi a îndepărtat-o. Şi-a desfăcut sutienul şi l-a pus deoparte.
- Asta te excită ?
Ei bine, am fost atât de uimit că tot ce am putut face a fost să rămân cu gura deschisă şi să dau din cap. Apoi a spus ca era timpul să punem prezervativul. Cum eu il puneam, ea şi-a dat jos fusta şi chiloţeii şi s-a aplecat peste un birou.
- Ei bine, haide , a spus ea, nu avem prea mult timp.
Aşa că m-am urcat pe ea. A fost atât de minunat că, din păcate, nu m-am  putut ţine mult şi am terminat în câteva momente. S-a uitat la mine cu un pic de încruntare.
- Ai pus prezervativul?  a întrebat ea.
- Sigur că da !.........şi i-am arătat degetul meu să vadă .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii