Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Venus in Scorpion (7 noiembrie- 1 decembrie 2017). Dedesubturile relatiilor afective

ro

08 Nov, 2017 23:38 2655 Marime text

Am comutat pe frecventa astrala a unui tip de iubire-suferinta, iubire-ura. Hai sa ne punem un pic in tema!

Ca simptomatologie astrologica:
1. Se activeaza latura obscura, dosita, ascunsa a unei relatii afective. Daca pana mai ieri ti se parea ca stii ce-i in relatia ta, acum s-ar putea sa vezi ca nu stii. Credeai c-ai depasit niste momente grele din viata ta intima? Ei bine, ele continua sa lucreze. Pot reveni acum niste emotii traumatizante in cuplu, semn ca ele n-au fost depasite, modificate, rezolvate. Se reactiveaza tiparul energetic al acelui tip de relatie afectiva care vine cu o doza toxica de rezistenta, de obsesie, de „not let go”. Poti atrage exact scenariile de care te temi, lucrurile vin pe fricile tale, pe ce proiectezi si nu vrei sa arati.

2. Ti se pare mai de interes o relatie intima in masura in care ea produce suferinta, ai o chimie speciala cu un partener insuportabil, problematic. Masori valoarea unei aproprieri intime prin neplacerea si chinul prin care-l produce.
 
Ce poti face tu:
Ai de expus niste rani afective; profita, poti scoate usor la lumina multa durere ingropata, neprocesata, nerecunoscuta si reprimata. 
Ti-e util sa recunosti ce te deranjeaza de fapt in relatie, ce-ti polueaza atmosfera si te deturneaza de la a putea construi ceva real alaturi de partener. Identifica deci felul in care:
- ai tendinta de a te folosi de sexualitate pentru a obtine atentie, o confirmare in ceea ce priveste sentimentele celuilalt fata de tine. 
-faci jocuri ascunse, de control ale partenerului, il sugestionezi in favoarea ta, il manipulezi, practici pacaleli si santaje emotionale 
- in care manifesti o anumita latura autosabotoare, iti aplici singur lovituri, iti autoinduci suferinta, complici inutil lucrurile. 
***
E util sa ne focusam pe eliminare, descarcare, detensionare, poate chiar rupere, acolo unde-i cazul. 
O furie sau neincredere acumulata, in copilarie, in relatia cu mama (sau orice alta figura de atasament) te determina sa cauti nervos si anxios, ca adult, reasigurari si validari ca esti iubit de partener. Sa devii posesiv. 
Poti cere, cu incredere, sprijinul unui pshihoterapeut daca te simti depasit. Important e sa te angajezi acum intr-un proces real de transformare a vietii tale intime, sa te repozitionezi functional si sanatos ca partener, sa depasesti in siguranta un moment critic in cuplu, chiar daca simptomele par ca se intensifica naucitor. Uneori pare ca-ti e mai e mai rau ca niciodata inainte de a-ti fi cu adevarat mai bine.
Nicoleta Eșanu
Astrologie umanista by Nicoleta Eșanu
 
Sursa: Astrocafe.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii