Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Septembrie 2015 – Decepţie, lumina falsă şi evoluţia noastră colectivă

ro

17 Sep, 2015 12:57 1603 Marime text
 
Există multe speculaţii şi anticipări cu privire la luna septembrie, 2015. Mulţi dintre noi au cercetat şi au încercat să înţeleagă potenţialele efecte ale unor evenimente, precum ultima lună din tetradă, Luna Sângerie, reactivarea CERN-ului, în timp ce alţii prezic totul, de la false indicii, până la realizarea predictiei celor „500 de zile de haos climatic”, de la profeţia „sfârşitului zilelor”, până la cataclismul biblic al „zilei judecăţii”.
 
Ce se întâmplă de fapt?
 
La vale, tot la vale...
 
La nivel energetic, această perioada este a unei schimbări fără precedent. Suntem într-un punct al evoluţiei colective în timp şi spaţiu, în care viaţă noastră pe pământ şi paradigmele prin care le experimentăm se schimbă radical. În relaţie cu ciclurile solare ale sistemului nostru planetar, importante aspecte astrologice din ciclurile ultimilor 5 ani se completează subit, reflectând această finalizare puternică la un nivel profund şi complex. Că rezultat, vom putea simţi o schimbare dramatică în conştientă colectivă.
 
La suprafaţă, natură acestor schimbări evolutionare poate fi incredibil de bizară, aşa că vom dori să avem ceva înţelegere, în speranţa de a oferi nişte soluţii practice şi ghidare cu privire la cum să navigăm pe calea noastră, în aceste timpuri de profundă evoluţie cosmică. Intenţia acestui articol nu este aceea de a va spune ce este adevărat sau ce să credeţi, ci de a împărtăşi anumite cunoştinţe universale care va vor ajută să va întăriţi intuiţia şi să va împuternicească sufletul, pentru a recunoaşte adevăratele intenţii din spatele unor informaţii şi evenimente cu care va veţi întâlni, stimulând astfel expansiunea inviduala a conştienţei.
 
Încercaţi să rămâneţi cu mintea deschisă, pe măsură ce citiţi şi permiteţi-va să simţiţi cum rezonează această informaţie cu şi în voi.
 
Legea naturală
 
În conformitate cu noile paradigme, am dori să împărtăşim cu viu nişte gânduri despre cele 3 mari principii care ne ajută să cultivăm o conştientă şi o înţelegere împământată a Universului în care trăim.
 
Legea naturală a temporarităţii şi eliberării
 
Această lege reflectă ciclurile naturale ale schimbării. Totul are un început şi, eventual, un sfârşit.
 
Mulţi dintre noi au ajuns să înţeleagă cu adevărat acest principiu, în ultimii doi ani şi jumătate, amplificat de tranzitul lui Saturn în Scorpion. Din punct de vedere spiritual, această lege ne învaţă să preţuim momentele noastre aici pe pământ şi valoarea vieţii noastre temporare, cu toate emoţiile care însoţesc experienţă schimbării. De asemenea, ne arată conexiunea noastră cu totul din jur, ţinând cont că din acest tot ne naştem şi, în final, acolo ne şi întoarcem.
 
Legea naturală a evoluţiei şi involuţiei
 
În acest dens câmp material poate fi o muncă destul de grea să ne aliniem cu legea evoluţiei şi involuţiei, ceea ce aduce în prim-plan timing-ul natural al metamorfozei vieţii. Pentru a crea o perspectiva împământată, este important să vedem că noi experimentăm şi evoluăm în cicluri şi, chiar dacă am dori să experimentăm instant şi să evoluăm într-un mod liniar, acest lucru ar fi pur şi simplu imposibil. Ar crea o nebunie totală.
 
Involuţia şi evoluţia lucrează în acest fel. Sursă este o călătorie a învăţării. În această călătorie noi experimentăm expansiunea şi contracţia, asemeni respiraţiei – inspiraţiei şi expiratiei. Atunci când experimentăm creaţia că Sursă a tot ceea ce este, învăţăm prin expansiune şi explorare. Atunci, într-un anumit punct, începem călătoria constractiei, întorcându-ne către interior şi acasă. Acesta este, de altfel, un proces deconstructiv, care duce la noi oportunităţi. Astfel, cicurile creaţiei/evoluţiei şi contracţiei/involuţiei reprezintă legea naturală a călătoriei noastre ciclice. În acest moment parcurgem o etapă de involuţie, deconstruind realitatea, pe măsură ce ne întoarcem acasă. Iar acest lucru se poate vedea peste tot în jurul nostru.
 
Legea naturală a întoarcerii karmice
 
Această lege ne poartă în conştientă asupra modului în care canalizăm energiile noastre, revelandu-ne natură cauza-efect. Dacă acţionăm dintr-un dezechilibru, ni se va arată efectul opus. Actualmente amplificat de Pluto în Capricorn (din 2008 până în2023), realitatea noastră ne revelează modul în care acţiunile noastre trecute ne-au purtat până în situaţia curentă în care ne aflăm. Este atât de important să vedem că acest lucru, la un nivel profund, acesta este un loc foarte întunecat, departe de casă, astfel că întreagă noastră călătorie colectivă înapoi acasă este destul de greu de făcut şi nu peste noapte. Dimpotrivă, va dura mulţi ani. Scopul nostru acum este, la nivel individual şi apoi colectiv, să participăm activ la curăţarea karmei noastre, petrecând timp căutând acele aspecte personale care provoacă neconcordanţe care ne răpesc puterea, vindecandu-le şi aducând apoi cunoştinţă noastră în lume, într-un mod în care să ajutăm la creşterea şi vindecarea conştiinţei colective.
 
Pe măsură ce ne îmbarcăm în această uimitoare trezire, ne ajută dacă luăm în considerare faptul că starea noastră de „somn” o ajută pe aceea de „trezire”, a două stare neputând apărea fără existenţa primei. Prin intermediul legii temporarităţii şi al legii evoluţiei/involuţiei, am devenit conştienţi de istoria noastră karmică la nivel colectiv şi individual. Această conştientă ne conduce într-o conexiune cu Sursă mai porfunda şi mai autentică şi către sensibilităţile noastre emoţionale de unitate, empatie, iertare şi acceptare.
 
Decepţia, lumina falsă şi externalizarea puterii
 
La un nivel astrologic, karma acestei decepţii este reflectată de noi prin tranzitul lui Neptun prin Peşti, de la sfârşitul lui 2011 şi până în 2025. Arhetipul lui Neptun este asociat cu iluzia şi decepţia, iar acest cilcu de 14 ani prin semnul Peştilor culminează cu ciclul lung de 147 de ani al lui Neptun în zodiac. În esenţă, întreagă Era a Dualităţii Peştilor ajunge la final, reprezentând un ciclu care durează aproximativ 200 de ani. De notat faptul că Biblia vorbeşte despre Revelaţii. Noi credem că se referă la aceste aliniamente planetare, nu în mod specific, însă în aliniament cu ciclurile iluziei şi iluminării pe care acestea le simbolizează.
 
La ora actuală, în acest timp pe pământ, decepţia joacă un rol important în a ne ţine la distanţă de a găsi adevărată împuternicire. Vieţile noastre sunt constant influenţate de amăgiri deliberate, distrageri şi piste false. Aceste influenţe au devenit considerabil mai puternice pe măsură ce am înaintat în era informaţiei, iar că rezultat al efectului karmic, era dezinformării devine parte a conştiinţei noastre colective. Pe măsură ce mai multă conştientă curge în conştiinţa colectvia, lumina falsă devine mai disponibilă şi mai invazivă.
 
Aşadar, ce este lumina falsă? În acest context, lumina falsă reprezintă informaţia falsă care distrage oamenii de la adevăratul sens al naturii lor. Orice informaţie care nu promovează împuternicirea şi realizarea de Sine, inclusiv învăţăturile spirituale care promovează ataşamentele şi iluziile noastre, externalizandu-ne puterea. Scopul acestei lumini false este acela de a devia conştientă noastră de la ce este cu adevărat important – menţinerea unei conexiuni sincere şi directe cu Sursă.
 
Influxul de frică pe care propagandă îl aduce îi face pe oameni să simtă că sunt neajutoraţi. Pentru că rasă umană să supravieţuiască, avem nevoie de: 1) un salvator extern, care să ne rezolve problema şi 2) un „răi” (sau altceva similar) către care trebuie să tindem, pentru a lasă în urmă întreagă contracţie. Există atât de mult pericol în această. În primul rând, instinctele noastre de supravieţuire sunt declanşate de frică indusă de propagandă şi aduse la lumina în aşa manieră, încât ar părea imposibil şi ridicol să nu acceptăm un asemenea salvator, pregătind colectivul uman să-l accepte şi să-l îmbrăţişeze. În al doilea rând, ideea unui salvator extern încurajează complezenţă şi inacţiunea, precipitând credinţă că putem stă, fără să facem nimic şi, cumva, totul se va rezolva de la sine.
 
În realitate, trebuie să ajungem să înţelegem faptul că viaţă nu este o călătorie ideală, că avem de-a face cu situaţii şi avem de evoluat prin circumstanţe care ne smeresc şi că noi (şi nu o entitate externă) suntem cei care trebuie să facă schimbări dificile în vieţile noastre, care vor avea de fapt un impact şi ne vor ajută să corectăm dezechilibrele şi constractiile. Aceste procese de a găsi noi soluţii la sistemele şi infrastructurile noastre depăşite înseamnă să ne trezim în fiecare zi şi să ne spunem: sunt prezent complet aici şi aleg să îmi împuternicesc sufletul, pe măsură ce parcurg călătoria acestei vieţi.
 
Împuternicirea sufletului şi prezenţa înseamnă să ne asumăm responsabilitatea karmei noastre individuale şi, prin această, să fim prezenţi la vindecarea karmei colective. Acest lucru este puternic, deoarece spune: îmi iau propria viaţă şi călătorie în mâini şi trăiesc dintr-un spaţiu al leadership-ului, pentru că alte suflete să fie inspirate şi să facă schimbarea în viaţă lor. Această este adevărată baza a transformării, fiind opusul mentalităţii unui „salvator extern”, care spune: îmi pun viaţă în mînile altcuiva şi voi aştepta schimbările pozitive să se întâmple şi pentru mine.
 
Acelaşi tip de exeternalizare este cel care ne-a condus la situaţia în care ne aflăm azi.
 
Aşadar, înţelegerea noii paradigme de auto-determinare în care ne mutăm, uneltele şi experienţele prin care trebuie să trecem în acest răstimp, trebuie să fie constant întărite, astfel încât să evităm atragerea în lumina falsă, în decepţia care promovează frică şi stimulează rătăcirea noastră, în căutarea experienţelor cu adevărat iluminatoare. Trebuie să acceptăm numai ceea ce reflectă propria suveranitate, în timp ce căutăm şi promovăm situaţiile imputernicitoare, care contribuie la sănătatea şi în avantajul nostru; iar prin această, la viitorul umanităţii şi a vieţii colective pe pământ. 


Sursa: Astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii