Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mercur îşi reia mersul direct. Aşa că… se face lumină!

ro

11 Oct, 2015 14:50 1547 Marime text
Planeta intelectului şi a comunicării, Mercur şi-a reluat mersul direct în Balanţă (0°54’), în data de 9 octombrie. Înaripatul mesager al zeilor a intrat în ultima fază de mers aparent retrograd pe anul 2015, în data de 17 septembrie, în semnul de aer centrat pe relaţii al Balanţei. Au existat crize, neînţelegeri şi majore discontinuităţi în comunicare în relaţii importante, spun cei de la AstroCafe.ro. Vom procesa energia acestei faze de retrogradare până în data de 24 octombrie, atunci când Mercur va ajunge în gradul în care şi-a început retrogradarea (15°55), câştigându-şi astfel puterea deplină. Acela este momentul în care lucrurile vor începe să se îndrepte.
Până atunci, ghiduşul nostru astru îşi va reface parcursul sau retrograd, formând o inconjuncţie cu Neptun aflat în tranzit (efectul făcându-se simţit undeva între 17-19 octombrie). Acest aspect poartă cu sine minore “împiedicări” şi clinciuri în comunicare şi tehnologie. Însă în mijlocul acestor ambiguităţi reziduale, o imagine clară va începe să se contureze, pe măsură ce totul îşi reia mersul firesc.
Problemele şi puzzle-urile mentale în care ne-am scăldat pe parcursul fazei de retrogradare vor capătă o nouă perspectivă. Informaţiile vor începe să aibă sens din nou; planurile se vor clarifica, intenţiile vor progresa, interacţiunile se vor reechilibra. Saturn în Săgetător va sprijini în mod clar această recalibrare mentală prin sextil, până în data de 16 octombrie, oferind structura şi contur chestiunilor care ies la suprafaţă şi abilitatea de a perfecţiona întreagă imagine de ansamblu.
Este un proces încet, însă progresiv, de stabilizare, ce va face că lucrurile să se aşeze înapoi pe făgaşul lor, odată ce Mercur iese din umbra sa post-retrogradare.

Sursa imagine: www.astrologerbillattride.com
Sursa: Astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii