Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 29 august - 04 septembrie 2016

ro

29 Aug, 2016 17:04 2903 Marime text

Berbec
Săptămână foarte importantă la locul de muncă, dar și în domeniul sănătății. Este posibil ca unele afecțiuni mai vechi să recidiveze pe un fond emoțional foarte răscolit. Cum relațiile cu persoana iubită și copiii vor lua turnuri nebănuite în primele zile ale săptămânii vei fi foarte acaparat de ceea ce se petrece în plan amoros și de aici întregul organism va avea de suferit. Prudență, discernământ, răbdare și înțelegere! În plan preoesional se vor contura schimbări în regimul muncii, relațiile colegiale capată alte valențe, dar poți lua în calcul și un alt loc de muncă.

Taur
Accentul săptămânii revine segmentului amoros. Atât în relația cu persoana iubită cât și în relația cu copiii se întrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai puțin. Deocamdată, totul este învăluit într-o ceață greu de pătruns și bine ar fi să lași lucrurile așa. Chiar dacă îți doreai altceva de la cei dragi, ai încredere că la momentul potrivit vei primi. Tu ești cel care ar fi bine să-și reevlueze felul în care privește iubirea și implicațiile ei. Treburile gospodărești le poți realiza mai ușor în intervalul 19 – 31 August, dar implică-i și pe membrii familiei, pentru că îți vor oferi idei deosebite.

Gemeni
În primele zile ale săptămânii ești căutat de prieteni și rude apropiate, astfel că ar fi bine să-ți programezi atent treburile, lăsând loc și factorului neprevăzut. Pot interveni călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale, pentru a ajuta pe cineva drag sau în interes de serviciu. Fii prudent în vorbe și fapte! În segmentul domestic se conturează schimbări. Observă încotro bate vântul schimbării și trasează rapid planuri noi, fie de a te muta într-o casă nouă, fie a achiziționa sau vinde bunuri patrimoniale care-ți prisosesc.

Rac
Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora în primele zile ale săptămânii. Însă, pe 31 August ar fi bine să eviți cumpărăturile deosebite, cheltuirea unor sume mari de bani sau semnarea unor documente care te implică pe termen lung, deoarece sunt puține șanse de succes. Este posibil să primești bani, bunuri, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Schimbări majore se întrezăresc în relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, schimb de informații și dicumentare asupra unor subiecte de larg interes. Prudență în toate!

Leu
Ai spor în toate în primele zile ale săptămânii, astfel că poți rezolva treburi restante, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Organsimul este vulnerabil, astfel că energia vitală fluctuează mult. Segmentul financiar aduce noutăți, în sensul că se vor deschide variante noi de câștig din munca proprie. Tentația cheltuielilor este mare și păguboasă, mai ales pe 01 Septembrie. Rezumă-te la a consuma și cheltui strictul necesar. Finalul săpătmânii este potrivit excursiilor și prietenilor.

Fecioara


Săptămâna este favorabilă dialogului interior, regândirii unor trasee de viață și a relațiilor în care ești implicat. Ai șanse deosebite de a privi cu obiectivitate la situația în care te afli și de a stabili repere noi. Farmecul și misterul care te înconjoară vor atrage multe priviri, admirație, dar și critici ale unora care doresc să afle mai multe despre tine și intențiile tale. Bine ar fi să-ți vezi numai de treburile și interesele tale, fără a te lăsa impresionat sau sedus de vorbele și gesturile celorlalți. Există mulți profitori în preajma ta, iar acum este vremea să te te debarasezi de ei definitiv.

Balanta
Este momentul să pui ordine și disciplină în relațiile cu prietenii, deoarece chiar din primele zile ale săptămânii unii te vor necăji destul de mult. Poți descoperi intrigi țesute de multă vreme, dar care acum încep să iasă la iveală în cele mai ciudate moduri. Prudență, discernământ și ai răbdare pentru a afla despre ce este vorba! În structura ființei tale se petrec schimbări profunde și definitive, astfel că nu mai este timp și loc pentru compromisuri și hazard. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv și pe segmentele picioarelor, deci îngrijește-te pe îndelete.   

Scorpion
Săptămâna debutează cu forfotă în plan socio-profesional, astfel că activitatea de bază va fi socializarea și reorganizarea mediului de muncă. O zi cu posibile neplăceri atât în relația cu șefii și autoritățile, cât și cu membrii familiei este 31 August. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor! Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Prietenia și tot ce implică ea va cunoaște modificări începând din această săptămână. Este un moment prielnic pentru a renunța la persoanele care ți-au creat neplăceri. Orientează-te spre alții, care corespund noului tău mod de gândire și acțiune.

Sagetator
În ultimele zile ale lunii August poți călători, studia, trasa planuri de viitor atât în ceea ce privește cariera profesională, cât și viața personală. Ești animat de gânduri mărețe, de idealuri nobile, aspecte importante pentru perioada tulbure pe care o traversăm. Notează totul într-un jurnal personal și asumă-ți cele scrise. Vor veni momente în care să se împlinească exact cele gândite și dorite acum. La locul de muncă apar schimbări importante, unele radicale și total neașteptate. Prudență, discernământ, răbdare și toleranță! Relațiile cu șefii și autoritățile sunt deosebite.

Capricorn
Se întrezăresc cheltuieli pe facturi, aspecte legate de datorii de orice fel, însă și moștenirile și partajele pot avea nevoie de atenție, discuții și rezolvări ce nu mai suportă amânare. Ziua de 31 August poate aduce pagube, disensiuni în acte și decizii, astfel că ar fi bine să eviți această zi pentru semnarea documentelor importante, pentru cheltuieli sau pentru implicarea în acțiuni de anvergură. Începutul lunii Septembrie aduce informații privitoare la străinătate, fie că este vorba despre o călătorie de agrement, de afaceri, fie pentru studii sau lucru pe termen lung undeva, departe de locurile natale.


Varsator
Schimbări în relațiile parteneriale! Datorită unor prieteni, care te tot sfătuiesc în ultima vreme sunt posibile rezilierea unor contracte sau desprinderea de un partener de viață care nu mai corespunde nevoilor tale afective și morale. Totuși, nu te lăsa numai pe baza sfaturilor și îndemnurilor altora. Flitrează cu ajutorul sufletului tau ceea ce afli și decide apoi în consecință, după o analiză profundă. În plan financiar se întrezăresc modificări, astfel că pot apărea variante noi de câștig dintr-o colaborare, poți primi moșteniri sau se lămuresc lucrurile în acest sens.

Pesti
Ai multe de rezolvat la locul de muncă, dar și acasă te așteaptă o serie de treburi domestice restante. Planifică totul atent și lasă loc și pentru situații neprevăzute. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că în intervalul 29 – 31 August te poți gândi la un plan de analize, consultații medicale sau intervenții chirurgicale. Relațiile parteneriale capată valențe noi, astfel că se pot ivi revizuiri în colaborări, propuneri noi de colaborare sau, în funcție de logica lucrurilor poate intra în discuție și oficializarea unei relații cu un partener de viață. Prudență, răbdare, toleranță!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii