Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 aprilie 2017

ro

24 Apr, 2017 13:46 6058 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O săptămână care începe în forță! Tensiunile interioare încep să se dizolve și vei reuși să rezolvi treburi restante de multă vreme. Totuși fii prudent și selctează prioritățile, deoarece există riscul să-ți risipești energia în activități inutile. Foarte important este capitolul financiar, pentru că se conturează o nouă etapă de câștig dinspre locul de muncă. Poate fi vorba de modificări profesionale care vor atrage după sine venituri suplimentare. Tentația de a cheltui sume pe care doar preconizezi că le vei avea undeva, cândva este mare și păguboasă. Evită investițiile și planurile iluzorii! A doua parte a săptămânii îți va aduce în atenție relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri de pomină, călătorii de agrement, un amalgam de situații și trăiri senzaționale pe alocuri.

Taur
Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și de meditații interioare. Primele două zile ale săptămânii îți vor oferi contextul potrivit pentru toate acestea, bine fiind să profiți și să te aliniezi impulsului natural al perioadei. Revizuiește planuri de viață, renunță la idei și concepții care sunt perimate, observă sincer ceea ce se petrece în relațiile tale. Este vremea înoirii pe toate segmentele vieții. Se conturează o nouă etapă personală, de aceea ar fi minunat să te gândești sincer la tine și să-ți selectezi prioritățile. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este recomandabil să te ocupi de activități ușoare, poate chiar ajutat de cineva drag și de încredere. A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli majore. Unii vor încerca să profite de pe urma agoniselii tale. Nu te lăsa șantajat emoțional!

Gemeni
Surprizele pot fi de proporții în relațiile cu prietenii, protectorii și susținătorii socio-profesionali. Este posibil să revezi cunoștințe vechi, oameni dragi de care nu mai știai nimic de multă vreme. Euforia momentului este păguboasă, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile și vorbele. Unii revin în preajma ta numai în interesul lor personal, profitând de pe urma disponibilității tale relaționale și sufletești. Zilele de 26 și 27 Aprilie sunt potrivite meditațiilor interioare, plimbărilor ușoare în aer liber și detașării de tumultul cotidian. Rezervă momente numai pentru sufletul tău și gândește-te la tine și la nevoile tale reale. Informațiile obținute pe căi neconvenționale sunt deosebite și utile pe termen lung. În a doua partea săptămânii te vei simți mult mai bine și stăpân pe situațiile din preajma ta.

Rac
Foarte importante sunt relațiile socio-profesionale în această săptămână. Este posibil să fii provocat la scenă deschisă de către diverse oficialități ale mediului în care activezi sau îți dorești să activezi. Se recomandă prudență, cumpătare și alegerea cu grijă a gesturilor și a vorbelor. Se vor relua subiecte de larg interes, tu fiind într-un anume fel actorul principal. Ți se pot propune funcții de conducere sau să faci parte dintr-un grup de lucru de anvergură. Deciziile majore lasă-le pentru finalul săptămânii, ca să ai suficient timp să analizezi situația. Provocările pot fi prea mari, deocamdată, pentru cât poți să duci la nivel mental și relațional. Prieteni noi, susținători și chiar admiratori deosebiți. La finalul săptămânii meditează asupra celeor aflate și petrecute în ultimele zile. Vei fi foarte surprins!

Leu
Mentalul îți este animat de gânduri nobile și de idealuri ce par ușor de pus în practică în prima parte a săptămânii. Schimb de informații, relații cu străinătatea, posibil chiar să călătorești în diverse scopuri și alături de diverse persoane deosebite. Alege-ți cu grijă anturajul și activitățile! Unele relații și unele activități îți consumă deja prea multă energie și prea mult timp. Foarte dinamice sunt relațiile socio-profesionale. Sunt posibile reuniuni la nivel înalt cu șefi, oficialități, persoane erudite care dețin informații prețioase. Onorează orice invitație de participare, care îți poate aduce vreun beneficiu oricât de mărunt. Poate acum totul pare o joacă sau ceva banal, însă cu timpul vei constata că acum s-au pus semințele unor activități inedite cu efecte și succese pe termen lung. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă prieteni și admiratori sinceri.

Fecioara
Săptămâna debutează cu cheltuieli pe facturi și servicii. Vor intra în discuție și achitarea unor datorii restante sau relaționarea cu instituții financiare. Este nevoie de ceva mai multă atenție la documentele financiare și la achiziționarea bunurilor de larg consum. Printre discuții și activități cotidiene vei afla informații prețioase necesare dezvoltării tale personale și profesionale. Rezervă momente pentru a te gândi pe îndelete la cele aflate și petrecute. Chiar dacă la prima vedere ceva te nemulțumește, îți displace sau chiar respingi, totuși un dram de adevăr există. Sunt momente excelente pentru a-ți revizui filozofia de viață, pentru a îmbrățișa alte concepții și idei, pentru a te orienta spre alte relații. A doua parte a săptămânii te plasează în centrul atenției multora. Succes pe toate planurile, doar să-l recunoști și să te bucuri de el.

Balanta
Relațiile parteneriale, în această săptămână, scot în evidență neajunsurile din cadrul activităților comune. În urma discuțiilor și aflării unor secrete personale și profesionale vei fi nevoit să decizi în consecință. Hiba se află în segmentul financiar comun, respectiv există neînțelegeri privitoare la plata facturilor, a datoriilor comune sau a moștenirilor și bunurilor administrate și folosite în comun. Se recomandă prudență. Există riscul escaladării conflictelor personale și de aici să se destrame colaborări bune, poate chiar și o relație matrimonială. Se conturează o nouă etapă de câștig și folosință a unor bunuri materiale de la și prin alții. Pot apărea în preajma ta fie variante noi de a obține venituri pe termen lung în urma unei colaborări, fie cineva drag, o rudă sau un prieten devotat începe să te susțină material.

Scorpion
Săptămâna începe cu multă muncă la serviciu, dar și în plan personal ai de rezolvat treburi restante. Însă energia vitală fluctuează mult, astfel că ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să te ocupi numai de priorități. Poate intra în atenția ta un plan de îmbunătățire a sănătății care să includă analize, consultații medicale, o dietă sau un alt stil de viață mai sănătos și potrivit ție în această perioadă. Relațiile parteneriale sunt provocatoare. Se conturează schimbări majore, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Chiar dacă îți este greu, la prima vedere, să accepți ideile și doleanțele celorlalți sau finalul unor relații, lasă-te purtat de firul evenimentelor și nu forța nota. Cu cât te agăți mai mult de ceva sau cineva, cu atât, lucrurile scapă de sub control.

Sagetator
Prima parte a săptămânii este potrivită activităților recreative, planificării vacanțelor, distracției și relaționării cu cei dragi. Sunt posibile discuții aprinse în plan amoros, pe teme vechi, însă cu puțin efort le poți depăși cu bine. Deocamdată este dificil să ajungi la un consens cu ceilalți, pentru că gândurile și limbile tuturor sunt încurcate. Lasă discuțiile și deciziile majore pentru următoarele săptămâni, când se liniștesc lucurile. Furtunile în pahare de apă sunt frecvente. La serviciu se conturează noutăți importante. Schimbări ale condițiilor de muncă, schimbări salariale, chiar și abordarea unui alt loc de muncă. Prudență, calm, evită discuții zgomotoase și gândește-te serios la obiectivele tale. Este vremea marilor schimbări socio-profesionale, astfel că vrei, nu vrei, lucrurile se vor desfășura cu totul altfel de acum înainte.  

Capricorn
O săptămână care aduce surprize în relațiile sentimentale. Ceva se încheie, altceva începe. Ce anume, este dificil de anticipat, întrucât stările tale de spirit sunt fluctuante și nu te poți decide asupra unei situații sau relații. Membrii familiei sau cineva din anturajul prietenilor te pot ajuta mult să alcătuiești imaginea de ansamblu asupra segmentului amoros. Totul este să fii sincer cu tine însuți și cu ceilalți. Remodelează-ți ideile și concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei, Evită să dezvolți în continuare așteptări de la ceilalți și fii ceva mai permisiv. Ceea ce oferi, aceea ți se va întoarce înzecit la momentul potrivit. Acordă resurse și timp casei și nevoilor celor dragi. A doua partea săptămânii aduce provocări la locul de muncă. Multe sarcini de îndeplinit rapid și discuții colegiale aprinse.

Varsator
Relaționezi cu multă lume de-a lungul acestei săptămâni. Dialogurile și întâlnirile sunt frecvente și inedite. Este posibil ca în urma aflării unor informații privitoare la anumite persoane din anturajul apropiat să-ți revizuiești atitudinea față de acestea, ba chiar să te desprinzi fără echivoc din relații. Totuși discerne atent pe cine mai păstrezi în preajma ta și cui acorzi în continuare sprijin. Măștile celor din jurul tău cad acum foarte ușor și nu vei mai putea ignora acest lucru. Segmentul domestic va intra într-o etapă nouă. Pot intra în discuții reparații, achziționări și vânzări de bunuri patrimoniale, discuții cu membrii familiei despre moșteniri sau vizite în locurile natale. A doua parte a săptămânii aduce chef de distracții, aventuri și relații amoroase.

Pesti
Aspectele materiale și cele financiare îți deschid săptămâna. Se întrezăresc cheltuieli majore, însă îți vin bani fie dinspre locul de muncă, fie cineva te sprijină financiar în chip nebănuit. Tendința de a cheltui mult este mare și păguboasă. Selectează prioritățile și chibzuiește atent fiecare cumpărătură. La o privire atentă în jurul tău ai constata faptul că ai suficiente bunuri utile și nu ar fi nevoie de altele noi deocamdată. Facturile, taxele sau alte tipuri de datorii sunt prioritare. Relațiile cu anturajul apropiat vor intra într-o nouă etapă. De unii apropiați te vei desprinde, însă te vei apropia de alții. Acum este vremea analizei asupra tuturor tipurilor de relații în care ești implicat. Mentalitatea ți se va schimba radical și de asemenea atitudinea față de ceilalți. Călătorii frecvente pe distanțe scurte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii