Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 17 - 23 aprilie 2017

ro

17 Apr, 2017 17:36 2818 Marime text


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Se anunta situatii complexe si decizii importante, notabile si greu de luat, in aceasta saptamana. Pe de alta parte, se poate ca vechi situatii carora nu le gaseai solutii sa se rezolve de la sine. In oricare dintre cazuri, accepta numai deciziile pe care le iei de unul singur, exiland sfaturile primite gratuit si vorbele auzite pe la colturi. Nu te lasa prada temerilor, in definitiv, daca ai grija de tine (si de posesiunile tale), nu ai nimic de pierdut.

Taur
Primesti un amalgam de informatii in aceasta perioada, insa ia in calcul si posibilitatea de a nu sti cum sa jonglezi cu acestea. Unde mai pui si faptul ca acum poti afla ce se gaseste in mintea celor cu are ai de-a face, doar urmarindu-le actiunile. S-ar putea sa fii bulversat de ceea ce observi, deci pregateste-te pentru a remarca lucruri care nu iti fac placere. Sunt posibile rupturi de relatii. Cantareste-ti cuvintele inainte de a te pronunta.

Gemeni
Se pastreaza atentionarea in ceea ce priveste sanatatea, deci concentreaza-te in continuare pe acest sector al vietii tale. Cauta ajutor specializat ori de cate ori simti ca este nevoie si nu lasa pe maine ce poti face astazi. Este indicat sa te ocupi de proiectele pe care le ai acum, fara sa le amani rezolvarile pe ultima suta de metri. In orice caz, ia in calcul faptul ca, indiferent de natura problemelor care pot interveni, calitatea ta de a fi adaptabil oricarei situatii isi va spune cuvantul.

Rac
Prieteni, distractie, evenimente deosebite, toate acestea se anunta pentru a-ti face saptamana frumoasa. Mai mult inca, atentia ta este indreptata catre persoana iubita sau catre copii, decizii majore legate de acestia trebuind a fi luate. Fie un nou inceput, fie o ruptura pot interveni in ceea ce priveste relatia de dragoste. Se pare ca Universul incearca sa te atentioneze ca, indiferent de natura situatiei, este momentul sa te ridici si sa mergi mai departe.

Leu


Starea ta generala nu pare a fi una demna de admirat. Sunt probleme carora nu le dai de cap, legate in special de tine insuti. Probabil ca nici in camin lucrurile nu stau foarte bine; te indoiesti de capacitatile tale, ai senzatia ca toata lumea iti sta impotriva si nu vrei cu nici un chip sa crezi ca vor veni si zile mai bune. Succesul personal nu va aparea imediat (sau va intarzia destul de mult), cel putin nu pana cand nu iti vei fi rezolvat propriile probleme. 

Fecioara
Este posibil sa apara anumite inconveniente in calea evolutiei tale personale. Probabil ca ti se atrage atentia asupra faptului ca trebuie sa mai incetinesti putin ritmul, sa observi ce anume te face sa stagnezi si sa incerci a aprofunda ideile care ti se comunica sub forma de sfaturi. Nici castigurile imediate nu vor sa apara, iar senzatia ca muncesti de doua ori mai mult decat de obicei nu iti va fi straina. Concentreaza-te pe un singur lucru, atunci cand ai ceva de facut, evitand pierderea inutila a energiei.

Balanta
Este momentul pentru autoevaluare si se pare ca situatia materiala sau rezultatele afacerilor pe care le faci iti aduc in prim plan acest lucru. Probabil ca si dispute legate de costuri sau cheltuieli vor interveni in relatiile parteneriale, fie ca este vorba de relatia de cuplu, fie ca este vorba de cele de afaceri. Asigura-te ca iti achiti la timp datoriile si incearca sa nu dai bani (sau obiecte de valoare) altora, cu imprumut. In cazul in care ai de semnat acte, alege ziua de miercuri pentru acest demers. 

Scorpion
O saptamana in care toate problemele de cuplu, nerezolvate, vor iesi la suprafata intr-un fel sau altul. O perioada de timp in care pasiunea nu este atat de prezenta in viata ta, nu asa cum deja te obisnuiesei. Totusi, este bine de stiut ca acum este momentul sa te gandesti la tine insuti, la ceea ce iti doresti de la viata si la cum arata viitorul tau. Exista posibilitatea de a pierde parteneriate valoroase, insa doar pentru a te reintoarce la cel mai bun aliat al tau: tu insuti.

Sagetator
Se poate ca secrete bine tainuite pana acum - propriile-ti secrete, adica - sa fie expuse atunci cand iti este lumea mai draga. In principiu, este vorba de a-ti gasi puterea pentru a-ti infrunta propriile temeri si de a-ti gasi linistea interioara, multumindu-te cu mai putin, chiar daca trebuie sa muncesti de doua ori mai mult pentru acestea. Planul psihologic este cel mai amenintat in aceasta saptamana, deci pastreaza-ti serenitatea si fii temperat. 

Capricorn
Decat sa te ridici in sferele inalte, nepasandu-ti de cei din jurul tau, poate ca ti-ar fi mai bine daca ai participa activ la viata agorei, dand dovada de creativitate si demonstrandu-le tuturor ca in sufletul tau se afla un copil perfect. Este momentul sa iti consolidezi relatiile de prietenie, transformandu-te in cea mai agreabila companie pentru ceilalti. Esti inspirat si poti comunica foarte usor cu cei din jurul tau, foloseste atuu-ul acesta cu iscusinta.

Varsator
De ce ti-e frica nu scapi. Deci fie lasi spaimele de-o parte, fie te impaci cu soarta pe care o ai, pasiv, asemeni unui sclav. Cel mai bine ar fi sa iti infrunti "dusmanul" (indiferent ce numesti asa) cu taria de caracter tipica tie, luptand pentru a lua cea mai importanta decizie din viata ta. Situatie valabila in special in ceea ce priveste cariera sau imaginea ta publica. In acelasi timp, asigura-te ca nu le faci viata amara celor de acasa. Lasa la intrarea in casa incordarea si problemele.

Pesti
Daca nu ai facut nici o miscare si nu ai luat nici o decizie - vis-a-vis de viitorul tau - in saptamana care tocmai a trecut, ar fi bine ca in aceasta saptamana sa ramai calm, rabdator si chibzuit, deoarece totul pare a fi ingreunat. Fie ca este vorba de plecari in strainatate, fie ca este vorba de educatie sau studii superioare ori comunicarea cu Divinitatea, a fi prevazator si a judeca la rece situatiile intervenite reprezinta cea mai buna strategie pe care o poti adopta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii