Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 03 - 09 iulie 2017

ro

03 Jul, 2017 18:23 2633 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Multe dintre concepțiile tale se vor modifica de-a lungul acestei săptămâni. Probabil că în urma dialogului cu oameni deosebiți sau lecturând o carte, te vei hotărî să abordezi cu totul altfel viața, relațiile cu ceilalți și evenimentele în care ești implicat. Totuși, conlcuziile la care vei ajunge îți pot crea un disconfort emoțional. Focusează-te pe partea plină a paharului și învață din aspectele neplăcute. Călătorii în străinătate, dialoguri cu persoane străine, planuri de studii și documentare. A doua parte a săptămânii evidențiează segmentul profesional printr-un final de etapă. Se recomandă prudență la relațiile cu șefii și autoritățile.

Taur
La începutul săptămânii apar niscai chestiuni parteneriale, pe care le poți soluționa foarte bine dacă ești deschis la cooperare și progres. Segmentul financiar se remarcă prin cheltuieli majore alături de partenerul de viață, de rude sau de colaboratori. Ceva legat de locul de muncă, probabil salarizarea sau condițiile de muncă îți vor răsturna planurile financiare. Se recomandă prudență întrucât există o mare vulnerabilizare pe tot ce câștigi din munca proprie și pe tot ce înseamnă bani și bunuri comune cu alții. Este nevoie să-ți remodelezi sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața și asta se va produce, chiar și parțial, la finalul perioadei analizate.  

Gemeni
Începi săptămâna cu activități de rutină la serviciu. Se pare că traversăm o perioadă în care ai mult de lucru, dar și plata aferentă compensează bine efortul depus. Însă fii prudent în privința cheltuielilor, pentru că persistă tendința de a cheltui mult. Segmentul partenerial se animă prin reluarea unor discuții cu partenerul de viață. Sunt posibile separarea, divorțul, și demersurile necesare acestora. Recomandabil este să fii cât mai obiectiv și să renunți la ceea ce nu îți mai este de folos. Toate relațiile parteneriale se află în reconfigurări și puțin probabil să mai continue vreuna ca până acum. În a doua parte a săptămânii se conturează un final la capitolul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Rac
Relațiile amoroase te preocupă mult, însă depinde numai de tine cum gestionezi lucrurile în acest segment. Tendința este de a te rătăci în detalii neimportante. Concentrează-te pe ceea ce este util ție acum și pe ceea ce îți poate aduce beneficii în viitor. Dialoguri și activități cu persoana iubită și cu copiii. La serviciu de se animă atmosfera prin activități diverse, sarcini de lucru urgente și prin reluarea unor discuții sau a unor activități care au rămas cumva nerezolvate. Se recomandă prudență pentru că există animozități serioase printre colegi. Sănătatea este deficitară pe segmentele sistemului digestiv și pe segmentele sistemului respirator. La finalul perioadei analizate se conturează un final de etapă partenerială. Separări, divorț, demersuri aferente.   

Leu
Segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei sunt active în primele zile ale săptămânii. În umbră mocnesc conflicte, bine fiind să fii prudent și să eviți escaladarea situațiilor dificile. Lucrurile se vor lămuri peste ceva vreme. Relațiile amoroase și cele cu copiii sunt foarte importante acum, pentru că se vor lămuri animozități și se vor trasa direcții noi. Prudență, răbdare, toleranță! De acum încolo, lucrurile se vor desfășura cu totul altfel în plan sentimental. La serviciu se conturează un final de etapă, fie prin rezolvarea unor sarcini de lucru, fie schimbări majore ale condițiilor de muncă. Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijește-te corespunzător.

Fecioara
Călătorii pe distanțe scurte, dialoguri cu multe persoane din anturajul apropiat, demersuri personale și profesionale se întrezăresc la începutul perioadei analizate. Evită să vorbești prea mult despre tine și despre planurile tale. Acasă, în familie apar schimbări importante, fie în spațiul locativ, fie în relațiile cu membrii familiei. Există animozități vechi, revin în discuție chestiuni patrimoniale și chiar se va vor discuta sistemul valorilor morale și spirituale abordate în familie. Prudență și răbdare! Spre finalul săptămânii se conturează un final de etapă sentimentală. O relație amoroasă sau relațiile cu copiii își vor schimba termenii și condițiile de desfășurare de acum încolo.  

Balanta
Cheltuieli cotidiene, primești bani, cadouri sau favoruri în primele zile ale săptămânii. Pe de altă parte sunt posibile cheltuieli profesionale, pentru locul de muncă sau pentru șefi și colegi. Se recomandă prudență, deoarece în plan profesinal există conflicte deschise. Sunt posible discuții aprinse cu oficialitățile, situații tesnionate la locul de muncă, fiind șanse de a ți se deteriora imaginea publică sau poziția în cadrul unui grup de lucru. Gândirea și comunicarea sunt viciate în intervalul 5 - 7 Iulie, așa încât evită dialogurile ample și deciziile majore. Riscul de a gafa iremediabil este mare. Spre finele săptămânii apar discuții importante cu membrii familiei și rudele. Final de capitol domestic.  

Scorpion
Începi săptămâna în forță, cu mult elan de a rezolva multe și mărunte. Selectează prioritățile, trasează planuri personale și profesionale pe termen lung, evitând să te amesteci în treburile altora. Dinspre segmentul financiar se conturează venituri din colaborări sau din partea partenerului de viață. Însă, informațiile privitoare la sumele care ți se cuvin sau la viitorul câștigurilor tale sunt neplăcute. Traversăm o perioadă în care fluctuațiile financiare sunt mari și povestea continuă. Prudență la cheltuieli și evită investițiile de anvergură! A doua parte a săptămânii evidențiază călătorii pe distanțe scurte și relații cu anturajul apropiat. Final pentru unele relații.

Sagetator
Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că o consultație medicală de rutină este binevenită. În intervalul 5 – 7 Iulie ești solicitat destul de mult de către ceilalți și de către îndatoririle pe care le ai. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile, întrucât vulnerabilizările fizice și emoționale vor continua. Este posibil să fii nevoit a schimba termenii și condițiile de desfășurare a unor relații parteneriale. Prudență și discernământ, pentru că există riscul să emiți judecăți de valoare false! În plan financiar se conturează schimbări, fie prin modificări salariale nemulțumitoare, fie prin modificări ale unor activități profesionale care îți îngrădesc mult libertatea de mișcare.

Capricorn
Discuțiile cu prietenii și cu persoanele influente din segmentul socio-profesional în care activezi sunt importante încă de la începutul săptămânii. În mod special primești informații deosebite privitoare la îmbunătățirea veniturilor și investițiilor tale. Totuși, discerne atent sfaturile primite, pentru că unele depășesc nevoile tale actuale. Intervalul 5 – 7 Iulie te predispune la izolare. Îți sunt favorizate meditațiile în locurile sfinte și legătura directă cu Divinitatea. Sănătatea este vulnerabilă, astfel încăt ar fi bine să te îngrijești corespunzător. A doua parte a perioadei analizate îți aduce o mare deschidere spre dezvoltare personală și spre remodelarea personalității. Finaluri clare pe multe planuri ale vieții!

Varsator
Ești solicitat la locul de muncă, pentru că vei fi nevoit să participi la dezbateri importante cu șefii, cu autoritățile sau să participi la reuniuni importante în scop profesional. Alege-ți cu grijă vorbele și gesturile, pentru că există riscul să fii înțeles greșit. Unii colegi îți pot pune bețe în roate în activitățile profesionale pe care le desfășori. Relațiile cu prietenii se animă mult în perioada 5 – 7 Iulie, dar multe dintre discuțiile avute te vor pune serios pe gânduri. Evită să te bazezi pe aceste persoane și pe spusele lor. Spre finele săptămânii se va accentua tendința de a te izola de ceilalți și de forfota cotidiană. Se recomandă prudență și în privința sănătății, întrucât sunt posibile neplăceri serioase.

Pesti
Este rost de călătorii la începutul săptămânii, de dialog cu persoane aflate în străinătate, dar și de implicare în studii și cercetări diverse. Este posibil ca datorită copiilor sau persoanei iubite să întâmpini neplăceri în realizarea planurilor tale de călătorie sau de studii. Ascultă și părerile celorlalți, iar apoi gândește-te pe îndelete și compară cu opiniile tale. În plan profesional se vor evidenția neplăceri serioase, în mod special acelea care trenează de multă vreme. Sunt șanse să lămurești lucrurile în relațiile cu șefii și autoritățile, însă evită forțarea notei. Imaginea ta publică și poziția socio-profesională pot fi compromise. Relațiile cu prietenii și susținătorii se vor remodela cumva, chiar și prin finalul unora dintre ele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii