Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiinţa Interioară

ro

16 May, 2017 20:25 2989 Marime text
Voi sunteţi cu mult mai mult decât vedeţi aici în acest corp fizic, pentru că deşi creaţi, intr-adevăr, în mod minunat, în planul fizic, existaţi simultan şi într-o altă dimensiune. Există o parte din voi care nu este materială - pe care o numim Fiinţa Interioară - şi care există chiar acum în timp ce vă aflaţi în acest corp fizic.

Emoţiile voastre sunt indicatorul fizic al relaţiei pe care o aveţi cu Fiinţa Interioară. Cu alte cuvinte, în timp oe voi vă concentraţi asupra unui subiect şi aveţi propria voastră perspectivă şi opinie asupra lui, Fiinţa voastră Inferioară este de asemenea focalizată asupra acelui subiect; şi are o anumită perspectivă şi părere despre el. Emoţiile pe care le simţiţi sunt indicatorul care vă arată modul în care se potrivesc sau nu aceste opinii. De exemplu, s-a petrecut ceva şi părerea voastră curentă despre voi înşivă este că ar fi trebuit să vă descurcaţi mai bine sau că nu sunteţi preai deştept sau că nu meritaţi.

Deoarece părerea Fiinţei voastre Interioare este că vă descurcaţi bine şi că sunteţi deştept şi că întotdeauna meritaţi, există o nepotrivire evidentă între aceste opinii, şi veţi resimţi această nepotrivire sub forma unei emoţii negative. Pe de altă parte, atunci când vă simţiţi mândru de voi înşivă sau vă iubiţi sau iubiţi pe altcineva, părerea voastră curentă este mult mai aproape de ceea ce simte Fiinţa voastră Interioară în acel moment; şi în acest caz, veţi simţi emoţii pozitive (mândrie, dragoste sau apreciere).

Fiinţa voastră Interioară sau Sursa de Energie oferă întotdeauna o perspectivă care vă este în cea mai mare măsură avantajoasă, şi atunci când perspectiva voastră se potriveşte cu aceasta, apare atracţia pozitivă. Cu alte cuvinte, cu cât vă simţiţi mai bine, cu atât va fi mai bun punctul de atracţie, şi cu atât mai bine se vor aranja lucrurile pentru voi. Vibraţiile comparative dintre perspectiva voastră şi cea a Fiinţei voastre Interioare sunt responsabile de această magnifică Ghidare ce vă stă întotdeauna la dispoziţie.
Deoarece Legea Atracţiei răspunde întotdeauna şi intră în acţiune pentru orice vibraţie îi oferiţi, este extrem de util să înţelegeţi că emoţiile voastre vă lasă să ştiţi dacă vă aflaţi în faza de a crea ceva ce vă doriţi sau ceva ce nu vă doriţi. Adesea, atunci când prietenii voştri din planul fizic află de puternica Lege a Atracţiei şi încep să înţeleagă că ei atrag lucruri către ei în virtutea a ceea ce gândesc, ei încearcă să îşi monitorizeze fiecare gând, adesea simţindu-se în siguranţă în ceea ce priveşte gândurile lor. Dar monitorizarea gândurilor este un lucru dificil deoarece există atât de multe lucruri la care aţi putea să vă gândiţi, şi Legea Atracţiei aduce în permanenţă şi mai multe.
În loc să încercaţi să vă monitorizaţi gândurile, noi vă încurajăm să fiţi pur şi simplu atenţi la ceea ce simţiţi. Pentru că dacă aţi alege un gând care nu este în armonie cu modul în care vă vede Fiinţa Interioară cea iubitoare, care este mai înţeleaptă, mai bătrână şi mai cuprinzătoare, veţi simţi nepotrivirea, şi atunci veţi putea cu uşurinţă să vă redirecţionaţi gândul către ceva care vă face să vă simţiţi mai bine şi care, aşadar, vă este mai de folos.

Voi aţi ştiut, atunci când aţii luat decizia de a vă încarna în acest corp fizic, că veţi avea acces la acest minunat Sistem de Ghidare Emoţională pentru că atunci ştiaţi că prin intermediul emoţiilor voastre minunate, în permanenţă prezente, veţi putea să ştiţi dacă vă rătăciţi de această cunoaştere mai largă sau curgeţi împreună cu ea. Atunci când vă orientaţi gândul în direcţia a ceva care vă doriţi, veţi simţi o emoţie pozitivă. Atunci când vă veţi gândi la ceva ce nu vă doriţi, veţi simţi o emoţie negativă.
Şi astfel, doar fiind atenţi la modul în care vă simţiţi, veţi şti întotdeauna direcţia din care puternica voastră Fiinţă atrage subiectul gândurilor voastre.

ESTHER şi JERRY HICKS
Sursa: LEGEA ATRACŢIEI - Editura Prestige


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii