Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despre Halloween, Mantre şi Adio Terra! Cu plecare din Bucureşti

ro

02 Nov, 2015 22:59 3609 Marime text
De Halloween crestinii catolici si protestanti sarbatoresc toti Sfintii. E o sarbatoare veche celtica si are semnificatia de trecere de la lumina la intuneric in acest moment al anului, iar acest moment slabeste hotarul dintre cele doua lumi. Astfel, Umbrele de dincolo pot trece in acest taram. Costumele si mastile infricosatoare purtate de oameni au menirea de a speria spiritele rele de dincolo pentru a nu trece acest prag in lumea noastra.

Hallowe’en, All Hallow Even, atestata pe la 1556, este sarbatoarea trecerii. Vechii celti marcau trecerea din jumatatea luminoasa a anului in jumatatea intunecata a anului. Scade lumina si creste perioada de intuneric.Se sacrificau animale si se aprindeau focuri prin care oamenii sareau pentru a se purifica si pentru a se pregati de noua etapa a anului. Este si o perioada a interferentelor intre cele doua planuri, taramuri! Dar originea acestei celebrari merge mult inapoi in timp, pana in antichitate.

Am facut aceasta scurta introducere ca si preambul la ceea ce voi scrie mai jos in calitate de observator, fara a avea pretentia de specialist in domeniu. Am doar un interes pentru zona interpretarii semnelor pe care Divinitatea, Universul ni le transmit deseori si pe care, din pacate, le observam rareori; si o curiozitate legata de cunoasterea de natura mai putin vazuta.

Halloween-ul nu este o sarbatoare a sperietorilor si groazei si a ororilor, la origini. Este sarbatoarea tuturor Sfintilor. Din pacate, astazi ea se sarbatoreste comercial, atipic si fara legatura cu semnificatia originara! S-a transformat intr-o generare de sperietura cu iz de amuzament! Din pacate! Si tot din pacate, unii oameni nu inteleg cu ce forte se joaca cand un astfel de portal de deschide!

Nu ma voi referi la aceste evenimente in cheie duala de tip bun-rau, vinovati-nevinovati ci ca fapte puse cap la cap si cu semnificatiile mai putin stiute.

Fapte. Coincidente sau nu?

Lansare de album muzical, genul metal, in club de tip underground, trupa tanara cu aspiratii majore la cariera mare internationala. Au cronici bune, lucreaza cu nume mari din lumea buna a genului, fanii ii privesc cu speranta de ascensiune si asteapta cu nerabdare un nou album. Care se lanseaza pe 30.10. Anul 2015. Ora 21 sau 9 pm.

Halloween, seara de petreceri prin cluburi... Chiar daca Halloween e sarbatorita in noaptea de 31.10 spre 1 nov! E vineri... In preajma sarbatorii. Si energiile sarbatorii se coaguleaza subtil!

Trupa: Goodbye to Gravity, album Mantras of War,

Piese pe album: “The Day We Die”, “Shadow Puppets”, “Atonement”, “Four Minutes of Rage”, “Rise From the Fallen”, “Heed The Call”, “What If, Spaceman (Babylon Zoo cover)”, “This Life is Runing Out”, “Ode to a Sacrifice”.

Nu intamplator am vrut sa va aduc in atentie toate aceste titluri! Si ordinea de pe album!

Locatie: Club Colectiv, in fosta fabrica Pionierul, pe strada Tabacarilor, nr 7, (asta este adresa pe care am gasit-o pentru club) sector 4, Bucuresti, aproape de Maternitatea Bucur! Codul strazii 408032.

O serie de coincidente de elemente au dus la producerea unei tragedii grave care a depasit granitele Romaniei rapid. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o noapte de pomina atat pentru artisti cat si pentru public a devenit un eveniment grav, cu semnificatii inca nebanuite pentru ceea ce genereaza acesta.

Ce mi-a atras atentia inca din prima a fost seria de cuvinte si asocieri de cuvinte sub umbrela unei sarbatori colective cu rol esoteric profund. Rol pe care l-am descris in deschiderea materialului, pe scurt!

Iata asocierea: Halloween, Goodbye to Gravity, Mantras of War, Colectiv! Practic, energia acestor cuvinte genereaza o mantra, o fraza cheie, care devine o in-cantatie... Pentru ca despre cantat era vorba in seara aceea!

De Halloween, de sarbatoarea Sfintilor (spirite inalte), Adio Gravitatiei (parasirea planului terestru), cantand Mantre (incantatii) de Razboi, in Colectiv (grup, impreuna)! Intrarea libera!!!!! Liber la a trece in taramul celalalt... Pentru ca pe unde se intra pe acolo este si iesirea!

Ceea ce mentiona trupa intr-un interviu a capatat forma rapid, in cateva secunde! Ei spuneau ca la show-ul de vineri “publicul va fi transpus intr-o alta lume”! Premonitie, poate!

Cu ce incepe calatoria? Cu “Ziua in care Murim”, prima piesa de pe album”! Artistul face anuntul:“Papusile-Umbre” sunt prezente, “Ispasirea” trebuie sa se produca, urmeaza “4 minute de furie” ...

Asteptand “Ridicarea dintre Cei Cazuti”, trebuie sa “Tii Seama de Chemare,” (Ce Umbra a facut chemarea?!)... Si “Ce Daca...” a facut chemarea?... Spun unii. Altii au raspuns Chemarii si au devenit “Spacemen”... Plutind prin spatiu, intre taramuri! “Viata se scurge” si acum, multi inchina “Oda Sacrificiului”... Focul i-a cuprins, iar pe unii i-a trimis dincolo deja- cifrele se modifica de la o ora/zi la alta! Altii nu sunt horatati inca daca sa paraseasca planul- de asemenea, cifrele se modifica permanent! Multi altii au refuzat “acea”chemare... Sau pur si simplu nu au auzit-o, pentru ca nu era pentru ei! Altii erau cei “chemati”! Pentru ca in acel haos, in toata nebuloasa de acolo, unii au murit si oameni din imediata lor vecinatate au scapat neatinsi! Inexplicabil, aparent!

Acest eveniment are loc la momentul trecerii de la octombrie la noiembrie, sub semnul Scorpionului, al 8-lea semn zodiacal, semnul mortii si al renasterii si al regenerarii, semn de apa, de fluid si semnul Pasarii Phoenix, cea renascuta din cenusa. Este o fiinta care renaste in urma autocombustiei, din propria cenusa! In mitologia egipteana este cunoscuta ca pasarea Benu, care inseamna rasarit sau stralucire si este considerata pasarea primordiala.

Coperta albumului, extrem de sugestiva si cu conotatii esoterice majore, simbolistica veche cu incarcatura departe de cunoasterea profana.

Tonurile de negru si rosu indica conflict, violet-vinetiu indica furtuna, razboi, tumult, presiune.

Casca de cosmonaut cu craniu si tevi de pistol care emite unde/ganduri in cheie joasa. De asemenea aceasta imagine simbolizeaza Spaceman, cosmonautul, fiinta care pluteste in imponderabilitate, fara ancore, intre taramuri, in spatii lipsite de gravitatie. Precum Spiritele-Umbre. Cele care prin incantatie vin in preajma Halloween.

Totodata remarc un sarpe cu cap de pasare (phoenix) care isi inghite coada. Acesta este Ouroborus, cel care vorbeste despre ciclicitate, despre sfarsit si inceput deopotriva.

Platon spune despre Ouroborus ca “este fiinta primordiala, o ființă care se devora pe ea însăși, și care era prima viețuitoare a universului. Era nemuritoare, avea forma unui cerc, era un animal perfect construit. Această ființă, probabil un ouroborus, nu avea nevoie de ochi pentru că nu exista nimic în jurul ei, deci nu avea ce vedea, nu avea nevoie de urechi, pentru că nu avea ce auzi, și nu respira, fiindcă în jurul ei nu exista atmosferă. Nu avea nici organe pentru a primi hrana, a o digera și a elimina resturile, pentru că fiind înconjurată de vid, nimic nu intra și nimic nu ieșea din corpul ei. Ea era astfel construită încât pierderile organismului ei reprezentau propria hrană. Creatorul lumii nu a înzestrat-o nici cu mâini, pentru că această ființă primordială nu avea nici ce să ia și nici de cine să se apere. Deși nu avea picioare, se putea mișca, dar numai în cerc, devorându-și coada”.

În unele reprezentații, Ouroborus este jumătate luminos, jumătate întunecat, evocând la fel ca Yin si Yahng dualitatea naturii și a tuturor lucrurilor, dar și că forțele opuse nu sunt în conflict, ba chiar se armonizează și se completează. În alchimie, Ouroborus sugerează natura ciclică. Ouroborus mai este întâlnit și în gnosticism și ermetism.

De multe ori, Ouroborus poate fi și o metaforă a autoreflexiei, a meditației și autoanalizei. Sugereazărecrearea sinelui, permanenta reîntoarcere și reînnoire.

Omul de Tinichea de pe coperta reprezinta calatorul blocat, ruginit, salvat de Dorothy care l-a uns cu ulei ca sa se poata misca si pentru a putea parcurge calatoria pana la capat. Capatul este Vrajitorul pe care vrea sa-l roage sa ii dea o inima cu care sa iubeasca din nou. Pe drum intreaga echipa din “Vrajitorul din Oz” trece prin multiple incercari, in urma acestor provocari Omul de Tinichea realizeaza ca de fapt, deja, are o inima mare si buna din energia careia actioneaza! Dar are nevoie de experienta incercarii pentru a se autocunoaste!

Mesajul subtil al copertii este ascuns ochilor naivi ai tinerilor care s-au dus cu entuziasm catre un spectaculos concert de “metal”. Si asa a fost! Activand aceste simboluri in acea seara, cu contributia majora a energiilor tuturor celor prezenti, centrati pe eveniment si mesaj, in-cantand, avem un rezultat cu impact urias asupra unei mase mari de oameni care rezoneaza cu tot ceea ce genereaza aceasta tragedie iar aceasta catalizare are rolul de a genera un salt, un schimb de capitol, prin dimensiunea colectiva a dezastrului.

Activand Ouroborus au accesat starea primordiala, au accesat acea experienta, majoritatea celor raniti si ulterior decedati neputand sa se hraneasca, nu isi pot folosi mainile, nu aud si nu vad si se afla la un capat de drum, fiind in spatiul de autoreflexie, de decizie si alegere interioara daca merg mai departe aici sau in alt taram. Acum acesti tineri experimenteaza din nou o stare primordiala, cea de nucleu care se autoconstruieste avand constiinta proprie si care devine o fiinta noua! Si care incepe un ciclu nou!

Cine a activat Ouroborus?... Ne spune chiar coperta... Omul de Tinichea, fiinta de metal, care nu este constient de inima proprie si are nevoie de intoarcere la primordial pentru a se descoperi pe sine si sursa existentei, inima, motorul care genereaza energia vitala! Cei prezenti acolo, chemati de mesajul trupei, s-au identificat la nivel subtil cu Metalul Omului de Tinichea, acei tineri care plutesc intr-o mare de revolta muta, furie nespusa si care prin muzica deschid supapele interioare spre defulare. Care se transforma in energie uriasa, catalizata din pacate pe vibratie joasa... prin mantrele cantate inconstient.

Martori prezenti la fata locului spuneau ca, in primele momente, doctorii au fost socati de cat de multi tineri erau fara puls... Si ca totusi nu erau inca plecati dintre noi. Aceasta este starea Omului de Tinichea! Multi s-au intors pentru ca si-au auzit din nou bataile inimii sau chemarea de pe acest taram (parinti, soti, copii, medici) si au refuzat plecarea in acest moment! Totusi, altii au ales plecarea!

Focul

“Rosu ca focul”, “s-a facut foc si para”, “mai am un pic si iau foc”... Ce reprezinta? Experienta ancestrala a furiei interioare, gata sa iasa violent afara! Este agresivitatea din interior care vrea sa izbucneasca, sa arda, sa distruga si sa curete locul! Este elementul naturii care ridica si vibratia unui spatiu atunci cand il ocupa. De asemenea, prin foc se curata si se purifica spatii sau prin foc se poate genera distrugere cu rol de curatare. Tinerii din acest eveniment sunt exponentii unei generatii care arde sa faca lucruri cu entuziasm dar care mocneste pentru ca nu gaseste spatiul propice manifestarii creative a focului interior! Care totusi se aduna si are nevoie sa iasa la suprafata! Acel foc cauta o vatra in care sa incalzeasca si sa intretina viata, deseori acesti tineri cautandu-si vatra si loc de manifestare in alte spatii pe Terra! Totodata, element esential al naturii care insemna forta si energie si de asemenea, element esential in alchimie, elementul care transmuta sau transforma toate celelalte elemente ale naturii in stari noi.

Metalul

Prin definitie descrie o vibratie joasa, un teluric greu. Este unul dintre cele 5 elemente (esentiale) ale naturii si poate insemna si rigiditate si fixism. Dar si bun conductor de energie. De asemenea exista metale care vibreaza pe frecvente superioare precum aurul si argintul. Genul muzical la care ne referim aici nu face referire nici la aur si nici la argint! Metalul, muzica in rezonanta metalica, a fost conductorul energiei uriase degajate in acea seara!

Cuvintele conexe ale evenimentelor din acea seara a caror energie contituie ingredient in creuzetul tragediei:

Pionierul: In aparenta, fosta fabrica de incaltaminte. Practic, platforma de manifestare a initiativei deschizatorilor de drumuri! A celor care descopera lucruri noi, domenii noi, metode noi, feluri noi, locuri noi, a pionierilor. Acesti tineri pot fi considerati pionieri ai unor manifestari noi, la nivel de grup. De exemplu, un nou tip de solidaritate si constienta de apartenenta la comunitate.

(strada) Tabacarilor: Tabacarii sunt cei care tabacesc piei... Pentru a le transforma in haine noi, incaltaminte noua. Sunt cei care transforma pielea printr-o operatiune chimica, facand-o elastica, rezistenta si impermeabila!... Majoritatea covarsitoare a celor care au fost in club au probleme majore cu pielea datorita arsurilor. Arsuri care au avut loc datorita arderii unor elemente cu compusi chimici din decorul locatiei.

(club) Colectiv: care rezulta din activitatea unui grup sau a unei adunari, adjectiv care descrie ceva ce are impact asupra tuturor, substantiv care defineste un grup de oameni care se asociaza dupa criterii comune pentru diverse activitati. Colectiv semnifica un atribut al maselor, evenimente sau situatii cu implicatii asupra multimilor.

Cifre si Numere

De asemenea, numerele si cifrele care au marcat acest eveniment mi-au atras atentia! Sunt cateva cifre care apar in combinatii interesante si, desi nu sunt numerolog, mi-au atras atentia asupra felului in care s-au combinat! Cautand semnificatiile iata ce am descoperit:

Al doilea album al trupei -2

Ziua 30.10 - 4

Anul 2015 - 8

Numarul imobilului - 7

Sector 4

Codul strazii - 408032. Adunate rezulta- 8

Nr estimat al publicului - 400

18 decedati, apoi 25 de morti , 26, 27, 29, 30, 31... Si cifrele sunt in modificare. O sursa dinspre autoritati mi-a transmis ca au scos inca din prima ora 40 de decedati! Adevarat sau nu, nu stiu! Ma intereseaza doar numarul. De altfel, site-ul pesurse.ro a dat in acea noapte fix aceeasi cifra. Pe asta am vazut-o cu ochii mei. Dar despre asta, mai jos in material.

Raniti: 88 apoi 188 apoi 155, apoi 146, 144 respectiv rezulta 7, apoi 8, apoi 7. Toate aceste numere sunt in modificare, in functie de multi factori.

In aproximativ 11 minute a ajuns ambulanta, primul apel la 112 (4) la ora 22.32 (9)

In media stirile au explodat in jurul orei 11! La 11 si 11 minute, plus/minus toate media vorbeau despre eveniment.

In fapt, totul incepe intre ore, intre zile, intre luni. Apoi totul se desfasoara intre spatii care fac diferenta intre viata si moarte, taramul acesta si taramul celelalt.

Tragedia are loc in noaptea dintre vineri 30.10 si sambata 31.10, intre orele 10 si 11 pm. Se intampla intre octombrie si noiembrie, intre lunile a 10-a si a 11-a.

Diferenta de viata se face intre (Colectiv) interior si (Colectiv) exterior. Zeci de raniti grav se afla intre viata si moarte!

Arsuri foarte grave afecteaza pielea celor atinsi de flacara din club. Pielea este organul care reprezinta granita dintre interiorul corpului si exterior, mediul inconjurator.

Totul se joaca intre lumina si intuneric, precum spatiul sarbatorii de Halloween.

Despre semnificatiile fiecarei cifre sau numar in parte nu am sa ma refer foarte mult, interpretarile numerologice sunt multiple in functie de scoala de studiu. Cert este ca existe aspecte unitare dar care in functie de manifestare pot capata valente pozitive sau negative. Dar am sa trasez cateva caracteristici.

1- creatia, Creatorul, unicitate, primordialul, sinteza tuturor numerelor

2- este mai degraba un numar al separarii, al dualitatii, al extensiei decat al unitatii. Cand spui doi incepe multiplicarea, parasesti starea de unicitate. Totodata poate fi si diviziunea vazuta ca intreg.

3- un numar complet, considerat numarul Trinitatii, cel care contine inceputul, mijlocul si sfarsitul

4- poate fi amplificarea lui 2 in ce manifestare alegi sa exprimi dar reprezinta si numarul fundatiei, al lucrului care sta in echilbrul stabil.

5- perfectiunea umana, mariajul, setea de cunoastere

6- numarul omului, pentru ca in a sasea zi Dumnezeu a creat omul, numar al echilibrului, par-impar

7- considerat numar divin, are semnificatii multiple legat de spatiul inalt al cunoasterii, reprezinta uniunea omului cu divinul

8- numarul reactiei si al justitiei echilibrate, este cel care da probele, care provoaca pentru autocunoastere si transformare

9- reprezinta si capat de ciclu dar si revolutionarii, cei care din dezordine creaza lucruri fantastice

10- un numar magic si amplificare a lui 1

11- numar al fortei, al luptei si al martiriului, uneori vazut ca numar nefast sau numarul distrugerii omului.

In jurul orei 11 lupta a fost cea mai mare, atunci multi oameni s-au salvat prin forta proprie, multi oameni au murit sacrificandu-se pentru a-i salva pe ceilalti, devenind martiri in ochii celorlalti! Oda SacriFiciului, ultima piesa de pe album, in lupta impotriva distrugerii Omului.

Studiind si “Cheile genelor”, a lui Richard Rudd, constatam ca Soarele se afla la gradul 7 si 38 de minute in semnul Scorpionului (al 8-ulea semn al zodiacului) in momentul producerii evenimentului tragic. Cand Soarele a atins gradul 7 si 37 de minute a activat a 44-a cheie a genelor. Aceasta activare ramane pana la gradul 13 si 15 minute. Iarasi ne intalnim cu doi de 4!

Ce inseamna asta? E foarte mult de scris si va sugerez sa studiati in profunzime materialul tiparit. Am sa extrag cateva pasaje pentru a va revela cateva dintre semnificatiile acestei perioade!

Sunt 64 de chei ale genelor, iar fiecarei chei ii corespund cate 3 caracteristici: Umbra, Dar si Siddhi.

Fiecare cheie este studiata din prisma mai multor aspecte, de la inconstient pana la stadiul de iluminare!

E foarte interesant ce am descoperit! Iata mai jos:

Ce inseamna cheia 44? ... Relatii Karmice!!!

Umbra sau inconstientul se refera la programul colectiv, genetic, cel cu care te nasti si pe care il perpetuezi dar pe care il poti transforma.

Umbra cheii 44 este Interferenta! Fractalii Umani!

Citez:

“A 44-a Cheie si intregul sau spectru de frecvente au in vedere un subiect foarte putin inteles care sta, practic, la baza structurii societatilor umane, cat si a stiintei incarnarii! Acest subiect”...”se refera la existenta si natura fractalilor umani”... Si “se refera la un fenomen intalnit in sistemele naturale, care se manifesta prin repetarea holografica infinita a tiparelor. Cu cat maresti mai mult o imagine fractala, cu atat mai multe tipare identice vei gasi in ascunse inauntrul ei”. In invataturile indiene clasice astfel de legaturi intre oameni se numesc “legaturi karmice”.

Un tipar uman comun in toata aceasta tragedie exista si este bine ascuns in grupul din care facem parte. Ceea ce a generat aceasta tragedie se afla ascuns in noi ca entitati apartenente la grupul numit romani si se refera la un generator de astfel de evenimente care ne aduc in situatia de a deveni solidari in crize maxime iar cand ne relaxam facem lucrurile de asa natura incat se produc tragedii!

“Aceasta Cheie, are o hexagrama in I-Ching si se numeste Intrunirea si are in vedere de ce si cum se intalnesc oamenii si de asemenea rezultatele care dau dinamica de grup sau familie.”

Oamenii din acel club, de la acel eveniment au rezonat pe un patern generat de mesajul trupei si la care au aderat. Exista o relatie subtila intre acei tineri si, de asemenea, exista o relatie subtila intre ei si noi toti pentru ca fiecare dintre noi simte la nivel subtil ca este atins.

Aceasta Umbra a celei de-a 44-a Chei “functioneaza ca un virus la nivelul sistemului de operare al acestui program fundamental, desincronizand coregrafia colectiva. Ca urmare, apar interferente atat la nivel local cat si la nivel universal. Drept rezultat, apar familii disfunctionale, afaceri care creeaza mai mult dezechilibru decat echilibru, guverne conduse de echipe nepotrivite si relatii care nu sunt niciodata usoare - per total, haos la nivel global - exact dupa cum vedem ca se intampla astazi. Totusi, trebuie inteles un lucru vital- progtramul fundamental nu poate gresi. Daca pare a face ceva haotic, o face pentru a diagnostica problema, a localiza virusul si a reporni intregul sistem.”.

Vi se pare cunoscut?!... Ati mai vazut undeva asta?

Acest eveniment va avea rol de catalizator pentru constiinte de masa care incep sa inteleaga ca nu poti functiona dupa feluri de a fi vechi, dupa paternuri inradacinate si apoi sa speri sa obtii rezultate noi.

Aceasta Umbra a acestei gene “reprezinta un virus incredibil de puternic, care impiedica sa gaseasca relatii sanatoase si iubitoare. Vine cu o mare cantitate de bagaj genetic.”... “Tiparele de interferenta care se transfera prin ADN trebuie mai intai solutionate, pentru ca un fractal sa poata fi curatat. Cuplurile sau partenerii care se implica activ in curatarea acestei disfunctii genetice sunt PIONIERII unei ere noi ce va veni”. Partenerii in cazul aceste se pot considera si partenerii sociali.

Da, pionieri sunt cei care se hotarasc sa curete aceste reziduuri de functionare adunate de generatii. Drama este ca uneori plata se face in vieti omenesti, si nu numai, daca paternul colectiv de functionare nu este schimbat firesc de comunitati, de colectiv, prin intelegerea sursei nereusitei si elevarea modului de a actiona in sensul armoniei in colectiv.

Caracterul reactiv al acestei Umbre ale acestei Chei este Judecata Gresita! Aceasta este experta in judecati gresite, si de obicei, repeta greseala.

Acum sa aflam si despre Darul acestei Chei! Darul este Colaborarea! Care este tot un atribut colectiv. Darul Colaborarii are in vedere recunoasterea acelor entitati al caror loc este in viata ta! Extinzand acest concept, poti aduna in jurul tau oameni cu care sa formezi o echipa minunata. Insa e de lucru cu interferentele din tiparul ancestral purtat de vehicolul genetic.

Da, in aceste zile vedem colaborarea, unitatea, solidaritatea... Iar interferenta aduce totusi si manifestarea veche si am vazut si aceste manifestari! Judecata ca rock-ul e gresit, ca autoritatile sunt ticaloase, ideea ca sistemul sanitar e prost, etc. Iata ca rock-ul e si purtator de mesaj de pace si filosofie, ca autoritatile pot si sa faca fata unei drame si sa salveze, si medici huliti uneori care opereaza pe banda si dorm o ora pe noapte salvand vieti.

Revolta si judecata sunt bune daca sunt corect catalizate! Ele pot repara lucruri, pot pune armonie in haos. Daca sunt prost catalizate, ele se transforma in tragedie ca cea de pe 30.10.2015 si cu efecte grave pentru o lunga perioada dupa eveniment.

Ca o concluzie a acestei perioade: E necesar si important sa ne uitam la felul vechi de a functiona, felul din care facem lucruri, paternul vechi care se tot repeta si in care obtinem rezultate complet nepotrivite si nedorite. Este necesara atentie maxima si alerta pentru a identifica in acei fractali care sunt elementele care se perpetueaza si genereaza situatii nedorite!

Acest eveniment este o drama imensa, dar ce drama ar fi un cutremur de tip Sumatra, Chile sau Fukushima? Nu poti scapa de aceste evenimente cu paternul colectiv de tip “merge si asa”!

Dar daca ne paste un razboi hibrid, si pare ca se apropie un eveniment la scara planetara, cum reactionam dar mai ales cum ne pregatim pentru astfel de situatii?

Concluziile mele:

Dincolo de tristetea uriasa pe care am simtit-o eu, inca din noaptea tragediei si pe care am simtit-o noi toti, in majoriate covarsitoare, acest eveniment are o conotatie mult mai profunda si un impact aproape la fel de important ca evenimentele din decembrie 1989.

Pentru ca acest eveniment marcheaza, ca si atunci, un capitol care se incheie si unul care se deschide! Ciclicitatea de care pomeneam mai sus, renasterea din cenusa a unei comunitati, a unui neam... Trezirea si elevarea unei constiinte de neam si de apartenenta la un grup care nu mai vrea sa tot repete experientele in bucla de ani prea multi.

Nu intamplator, si atunci si acum vorbim de tineri in majoritatea covarsitoare. Nu intamplator aceste similitudini se petrec. Pentru noi, ca si egregor, constiinta colectiva, este un nou semnal, o sirena ca suntem in pragul unui nou ciclu si ca TINERII sunt esentiali in constructia unei noi societati. Ca este esential sa se simta bine acasa, in Romania, si ca e groaznic sa isi doreasca sa fuga departe, in locuri in care ei sa gaseasca conditii sanatoase dezvoltarii lor si evolutiei lor ca fiinte superioare.

Ca este esential sa-i vedem frumosi si uniti si destepti si nu satanisti, generatie de rahat sau slabi si neputinciosi. Pentru ca da, chiar sunt valorosi!

Raul si uratul si vicleanul s-au strecurat prea des printre noi si au virusat relatiile intre parteneri sociali, intre categoriile profesionale, intre categoriile de varsta, etc.

Daca o tinem pe acest trend, daca nu ne uitam constient in acest fractal ne autodistrugem. Da, nu e nevoie de nimeni din afara sa ne faca rau. Ni l-am facut singuri de vreme prea multa, aici intre noi.

Atunci cand am inchis ochii la delict, cand am tacut la jignire, cand n-am ripostat la abuz, cand am ocolit legea, cand am vandut votul, cand am mintit electorii, cand ne-am pacalit clientii, cand ne-am trisat partenerii de afaceri, cand ne-am acuzat parintii sau copiii, cand am dat vina pe altii numai pe noi nu, cand i-am facut pe patroni hoti sau pe angajati lenesi, cand i-am hulit pe doctori si pe profesori, cand am stat blazati inchisi in noi si in casele noastre si ne-am simtit separati unii de ceilalti.

La asta am participat cu totii. Tacit sau vizibil! Sa ne-o asumam!

Daca nu ne-o asumam, ne-o va asuma Universul, Justitia Divina, si ne va da semne de acest gen pana cand ne vom invata lectiile! Poti sa inveti de buna voie sau sa inveti cu bataie! Dar tot inveti! Si daca tot nu inveti pana la urma, ramai repetent si iesi din randul celor cu care te vrei in clasa... Numai ca la nivel cosmic asta inseamna inclusiv steregerea la propriu din toate catastifele Universului!

Da, tinerii aceia, Goodbye to Gravity, au avut dreptate! Ziua in care te predai pe tine, ziua in care iti dai puterea personala este ziua in care ai murit ca si constiinta! Ma intreb, totusi, ce s-ar fi intamplat daca piesa lor si mesajul ar fi fost centrat pe We are alive! Si nu pe The day we die!... Eu am curaj sa afirm ca alta ar fi fost soarta lor in acea seara! A tuturor!

In noul ev, in care intram din ce in ce mai adanc, lucrurile se materializeaza cu o viteza uluitoare.

Iar asta ne obliga sa fim atenti si constienti de gandurile noastre, de cuvintele noastre, de actiunile noastre! De energia pe care o catalizam! Iar aceasta energie poate construi sau poate distruge!

Si mai cred ca nu mai exista loc de echivoc... E timpul pentru evolutie, e timpul pentru elevare si pentru Colaborare, Complementaritate, Colectiv! Si pentru Constructie chiar daca pentru asta este nevoie sa daramam acele paternuri vechi care ne tin in bucla si care ne mananca zilele, lunile ,anii!

Ne apropiem de Sarbatoarea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril! Pe 8/11! Mihail este Conducatorul

Ostilor Divine iar Gabriel este Vestitorul Divin, al Revelatiei, al pedepsei Divine! In semnul al 8-ulea al Zodiacului, in an 8 (2015), la 26 (8) de ani de la evenimentele din decembrie (r-evolutie) 1989 …

In 2015 (8) vorbim de evolutie!

Cititi, va rog, semnificatia cifrei 8 si amplificati studiul.

Dupa fumul tragediei si dincolo de mirosul groazei, ne asteapta un alt inceput! Solidaritatea extraordinara, tineri care vorbesc si o fac bine si elevat si fara ura, oameni care se ofera sa dea pielea de pe ei la propriu pentru un bine comun, donatori de sange, dand sange din sangele lor devenind subtil familii nevazute cu ceilalti, medici care au sarit la chemarea tragediei fara sa-i fi adus cineva, restaurante care ofera hrana celor aflati in sinistru, bani pentru acoperirea cheltuielile celor in necaz, bilete de avion pentru familii si chiar cateva spitale private care au oferit sprijin, si mai ales apreciez solidaritatea celor care au ales sa nu mai petreaca in aceste zile si a celor care au renuntat la a organiza evenimente! Sunt zile de reflectie, nu zile de chef.

Solidaritatea internationala este impresionanta si, mai ales, ma inclin in fata gestului unei tari vecine si prietene, Bulgaria, care a declarat doliu national din solidaritate cu noi! Solidaritatea Israelului care ne-a sprijinit si in urma tragediei de la Maternitatea Giulesti... A medicilor francezi care vin suport cu expertiza lor. Eu le multumesc!

E un inceput trist dar e un inceput bun!

Cu drag, respect si reverenta pentru Romania si Romani,

Cornel Svârlefus

Sursa: Astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Less Gravity 20 May, 2016 16:35 Piesa What If era piesa lor!