Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Posibilități la Luna nouă in Fecioară, 20 septembrie 2017. Calea către PACE

ro

18 Sep, 2017 18:33 3038 Marime text
Luna noua in
Fecioara are loc in acest an pe data de 20 septembrie, la ora 8:30, la cateva ore dupa ce Venus ajunge si ea in semnul Fecioarei și înainte cu două zile de echinocțiul de toamnă.
Luna nouă în Fecioară anunță noi inceputuri care sunt in nota acestui semn astrologic: un nou stil de viata, o reordonare a programului si activitatilor zilnice, o schimbare in regimul alimentar si in atitudinea fata de corpul nostru si fata de sanatate.

Fecioara inseamna munca serioasa, disciplina si ordine, asa ca e cazul sa incepem sa ne facem liste, sa ne repliem in urma unor acte de risipa sau exces, sa ne facem ordine la propriu in casa, in dulapuri si in viata.
Este un moment excelent pentru cure de detoxifiere si pentru a acorda o mai mare atentiei dietei in general.
Acum ne putem alcatui si fixa o rutina zilnica mai sanatoasa si benefica, in urma unei evaluări sincere si oneste.
Este un moment foarte bun pentru a elibera spatiul locuintei de tot ce nu ne foloseste. Curatenia in casa este mereu însoțită/urmata de curatenia mintii. Devenim mai clari si ne devine mai limpede ce avem de facut.

E foarte important, la Luna aceasta noua, sa ne debarasam de lucruri, obiceiuri si chiar relatii care nu sunt benefice pentru noi. Astfel facem loc pentru inceputuri revigorante. Si pentru mai multă ușurință. Și pace.
Acestei Luni noi, care are loc la gradul 27:27, îi corespunde Cheia 6 a Genelor (dupa cartea Cheile Genelor- Richard Rudd). Aceasta cheie se numește "Calea către pace":
Umbra: Conflict; Dar: Diplomatia; Siddhi: Pacea

Umbra "Oamenii sunt, in mod inconstient, dependenti de conflict. Tânjim după pace la nivel individual și global, dar frecvența colectivă joasă asigură o consolidare a tiparelor conflictului. Acest lucru nu este nicăieri mai vizibil decât in relațiile noastre." 
Dar "La o frecvență ridicată, al 6-lea DAR- Darul Diplomației- se indepărteaza rapid de lumea conflictului si a dezbaterilor. Darul Diplomației este capacitatea de a-ți regla comportamentul pentru a creea relații armonioase cu ceilalți. Acest dar este un produs secundar care apare cand iti deschizi inima in fața altei persoane".
Siddhi "Al 6-lea Siddhi al Pacii este unul dintre Siddhi-urile cu adevarat marețe." "Al 6-lea Siddhi reprezintă starea originară și viitoare a omenirii." "Pacea este o realitate ce poate fi traita numai odata ce toate graițele s-au dizolvat."
- din Cheile Genelor- Richard Rudd
 
Este o perioada de vindecare prin renuntare: la obiceiuri toxice, la lucruri care ne ocupa prea mult spatiu si nu mai sunt utile, la un punct de vedere nesanatos, la a avea dreptate despre o situatie din trecut si chiar la o suferinta. Cu cat ne desprindem mai usor de ceea ce a fost, cu cat avem disponibilitatea mai mare catre a accepta si ingadui ceea ce nu putem schimba, lasand cumva toate astea in mainile lui Dumnezeu, cu atat mai multa usurinta vom avea.
Luna noua in Fecioara are ascendentul in Balanta, semn ca relatiile sunt luate la control si analizate atent pentru a vedea ce e nevoie sa imbunatatim sau ce relatii ar fi mai bine sa dizolvam. Alegerile și trierea se fac acum pe criterii precum: utilitate, functionalitate, beneficitate.

Contributie. Fecioara este si un semn al serviciului pe care-l facem pentru ceilalti, contributia pe care o aducem lumii prin cine suntem. Asadar, nu se putea un moment mai bun, sa privim atent si contextul colectiv, realitatea in care ne aflam conform alegerilor noastre de pana acum, directia in care mergem. Fie ca ne place sau nu ce vedem, in propria "curte" sau in lume, e timpul sa ne intrebam: "cum pot contribui cu energia mea, cu cine sunt?" Sa contribui insa nu inseamna sa blamezi, sa urasti, sa critici si sa te plangi de tot si toate. Sa contribui inseamna ca vezi posibilitati dincolo de plangeri, sa creezi, sa te pui in serviciu, fie si numai cu un gand inalt, ori cu darurile tale si cu iubirea ta.
Fecioara este un semn recunoscut pentru atentia acordata detaliilor si calitatii. Prin urmare, cu cat suntem mai atenti la calitate si nu neaparat la cantitate, cu atat mai armonios vor curge toate in viata noastra si cu atat mai impliniti ne vom simti. Plecand de la calitatea cuvintelor rostite si energia cu care le impregnam, totul poate sa se schimbe in lumea noastra... 
SERVICIU. S-ar putea ca multi dintre noi sa ne intrebam care e acel mod in care sa fim de folos oamenilor, prin care sa fim utili, sa servim, sa avem un rol esential prin noi insine, in vietile altora. Cum contribuim noi, prin ceea ce facem, celorlalti? Cat de folositoare e munca pe care o facem? 
Pentru ca, dupa cum bine e cunoscuta energia Fecioarei, "suntem fericiti in masura in care suntem constienti de serviciul pe care-l aducem omenirii". Prin ceea ce facem. Prin cuvintele noastre. Dar mai ales prin daruirea si energia noastra.

ABANDON. Vointa Divina

In aceasta perioada, cel mai intelept lucru este sa lasam Vointa divina sa-si faca treaba si sa nu fortam nimic. Sa lasam viata sa curga si s-o observam atent, acceptand ceea ce am creat prin alegerile de pana acum si avand ingaduinta si respect pentru ORICE creatie. Nici buna nici rea. Doar creatie.
Si inca ceva: cu cat renuntam mai mult la control, cu atat mai multe posibilitati de a accesa spatiul magic din noi si din afara noastra pentru a crea miracole.
Magica sa va fie Luna nouă si magici sa fiti voi! Fie primit!

Sursa: astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii