Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Natura realităţii

ro

20 Oct, 2017 10:36 2248 Marime text
Există o singură realitate. Aceasta este experienţa lui Tot Ce Există - experienţa unei stări în care ne-am unit conştienta cu energia pură a Forţei lui Dumnezeu care impregnează şi creează totul. Este o stare de abandonare a Eu-lui şi a sentimentelor de separare şi limitare. Este o stare de A FI vastă, multidimensională - o stare de A FI, pur şi simplu, Tot Ce Există.

O dată cu această conştientă vine şi o recunoaştere a faptului că totul este o iluzie; şi totuşi, putem înţelege şi scopul iluziei. La fel cum ne-am creat credinţele de separare, avem nevoie să creăm după aceea cărări care să ne conducă, pur şi simplu, dincolo de aceste văluri ale iluziei sau separării. Am acceptat idea nepotrivită că Dumnezeu este exterior nouă şi totuşi, în acelaşi timp, credem că acest Dumnezeu este peste tot, în orice. Pe măsură ce din ce în ce mai mulţi oameni aleg să se conecteze şi să se unească cu Dumnezeu din interior, sunt create cărări prin această iluzie pentru a ne aminti sursa întregii creaţii şi pen­tru a ne reconecta în mod conştient cu ea.

Formarea ideilor despre un Sine Superior, ierarhii spirituale, dimensiuni, vibraţii şi tărâmuri angelice pur şi simplu ne acordă un drum de inspiraţie pe care să-1 urmăm, astfel încât să mai îndepărtăm încă un „văl al iluziei" şi separării. Spiritul şi raţiunea merg mână în mână, iar raţiunea îşi are originea în Spirit. Pentru a traversa puntea de la limitare la nelimitare şi pentru a îmbrăţişa cu adevărat vastitatea inerentă a naturii noastre, putem să ne folosim de raţiune pentru a ne conduce la Spirit - o stare dincolo de capacitatea noastră intelectuală. Astfel, ideile iluziei pe care le creăm pentru a înlătura învelişurile acu­mulate pot fi privite ca fiind importante, deoarece calea este dată tutu­ror fiinţelor pentru a face această tranziţie, atunci când o doresc, sau dacă o doresc.

Este foarte bine să ne dăm seama că ne-am rătăcit şi că trebuie să mergem acasă - dar dacă suntem înconjuraţi de o pădure deasă, cum ne găsim drumul? Totuşi, dacă prin pădure există cărări lăsate de alţii care şi-au început deja călătoria de întoarcere, totul devine mult mai uşor pentru noi. Folosind discernământul şi călăuzirea noastră interioară, putem alege cărarea pe care dorim să o urmăm, sau putem fi motivaţi să creăm propria noastră cărare - pur şi simplu, ştiind că alţii au fost acolo înaintea noastră.

Zi după zi, pe acest plan de existenţă realitatea este diferită pentru noi toţi, deoarece noi suntem unici şi nu există două fiinţe care să aibă aceeaşi alcătuire fizică, psihologică sau emoţională.

„Realitatea" noastră este creată, în mare parte, de procesele noastre de gândire, în primul rând, de percepţiile noastre - de exem­plu, de felul cum „vedem" ceva anume. Aceasta se bazează întotdeau­na pe o experienţă anterioară, sau pe un sistem de credinţe anterior, care fie este păstrat în memoria conştientă, fie în cea subconştientă, sau în memoria celulară (inclusiv experienţele dintr-o viaţă trecută). în al doilea rând, din atitudinea pe care alegem să o adoptăm în urma per­cepţiei unei serii de circumstanţe. Această atitudine dă naştere la alte gânduri care, la rândul lor, vor declanşa un răspuns emoţional, un cu­vânt sau o acţiune. Acest gând, cuvânt sau acţiune creează apoi reali­tatea noastră, prin natura transmisiilor energetice, trimise după legile energiei conform cărora ceea ce se aseamănă, se atrage. Aşadar sun­tem ceea ce gândim, iar viaţa ne oglindeşte ceea ce gândim.
JASMUHEEN



Sursa: astrocafe.ro​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii