Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

astrocafe.ro Luna nouă fericită în Balanță, 1 octombrie 2016

ro

30 Sep, 2016 16:38 3630 Marime text
Pe 1 octombrie, la ora 3:11 ora Romaniei, are loc aspectul de Luna nouă în semnul Balanței. E un moment care deschide o succesiune de alte momente, în care putem crea si construi cu adevărat relațiile pe care ni le dorim. E o oportunitate, un spațiu dinamic și fertil pentru a aduce armonie mai multă în viețile noastre.

Jupiter ține aproape de cele două luminarii și pare să ne promită ca fiecare experiență e utilă, că există nenumărate posibilități oriunde și pentru oricine vede clar și curat, fără gânduri de atac și de vină, viața și oamenii din ea... Și că, în definitiv vom avea exact ceea ce credem că putem obține.

E un moment de restart pe care îl putem da relațiilor noastre. Mai ales relațiilor pe care le vrem mai frumoase, mai înfloritoare și cu mai multă armonie în ele zi de zi. Suntem mai dispuși să facem lucrurile sa meargă, intre noi și cei pe care-i prețuim. Suntem dispuși să găsim o cale. Și o vom găsi. Fie că e vorba de reconcilieri, începuturi noi sau chiar desparțiri, avem șansa de a face pașii necesari în liniște și cu decență. Cu grație și diplomație.

Începe o etapă în care e foarte important ce gândim, spunem și alegem legat de relații. Pentru că ceea ce credem se transformă în realitate. E vital să avem încredere. Și viziune. Adică să știm ce ne dorim să fim/creăm și să avem încredere că vom găsi calea.

Cei care își doresc o relație de dragoste, presărată cu romantismul cuvenit (vorbim totuși de semnul Balanței), au acum toate șansele să o înceapă.

Cei care se află în conflicte sau tensiuni cu cineva, pot găsi o cale de reconciliere. Sau măcar pot găsi resurse interioare pentru a se raporta pașnic la situații de acest gen. Ceea ce, în final, va dizolva tensiunile...și va reinstaura armonia. Cu condiția să vrem. Și să alegem asta. Acum depinde de noi: suntem la o răscruce de drumuri: un drum e cu luptă, atacuri, resentimente, iar celălalt drum e cu pace, armonie și iubire. Pe care-l vei alege?

Fie primit!

Sursa: astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii