Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Iulie 2016, Raport de Energie

ro

17 Jul, 2016 15:51 1643 Marime text
Când mă gândesc la energia lunii iulie, îmi vine în minte situația unui constructor care vrea să construiască o parcare și din întâmplare descoperă ruinele unui oraș străvechi. Toată lucrarea se oprește în timp ce arheologii recuperează artefactele unei culturi de multă vreme uitate.

Procesul excavării pe care îl vom experimenta în această luna va scoate la iveală multe fațete ale istoriei noastre emoționale și pe măsură ce intrăm în această luna a cărei temă este de curățare emoțională ne vom duce către profunzimi pe care nu le-am mai experimentat înainte pentru a ne ridica pe înălțimi pe care nu le-am cunoscut până acum. Va fi o luna plină de provocări energetice și vom vedea asta în cantitatea de emoții de procesat. Totuși, e bine pentru că suntem în a doua parte a anului 2016 și ne pregătim pentru intrarea în 2017. Nu putem continua către dimensiuni imai înalte cărând după noi bagajul trecutului și cel mai greu bagaj este fundamentat în emoțiile noastre. Să înceapă curățenia!

În prima zi a lui iulie luna nu a avut curs (Luna fără direcție) ceea ce înseamnă că nu a făcut aspecte cu nici o planetă! Acesta este spațiul de "nimic". Asta nu înseamnă că acolo e gol. Ci că este spațiul de posibilități nelimitate, de energie creativă pură care abia așteaptă să capete formă.

Apoi, pe 4 iulie, a fost Luna nouă, care includea un trigon pe semne de apa, care indică o luna a emoțiilor și a energiei emoționale. Și asta este cu certitudine momentul în care ne referim la conștientă emoțională, claritate și mișcare înainte în noi paradigme, dimensiuni, frecvențe și vibrații. 

În această lună vom avea oportunitatea să descoperim cum ne creăm realitatea folosind emoțiile, prin a începe să examinăm vehicolul prin care ne exprimăm emoțiile noastre și rănile noastre.

Există 3 răni de bază care vor fi accentuate în această luna, istoria karmică, "rană maternă" și durerea pe care am experimentat-o în această existența, care este, în general, manifestarea altor două răni. Energia lunii iulie este o invitație către a ne mișcă dincolo de vindecare și într-o întregime și congruență, unde ne folosim istoria noastră emoțională pentru a obține încheierea și pentru a trece la acțiune în direcții noi, positive, de împlinire și de expansiune. 

Rănile noastre ne țin în cicluri de vindecare pe măsură ce căutăm cu disperare răspunsuri la întrebările noastre- de ce ar fi cineva, atât de nepoliticos, critic, crud sau sfidător?

Există 3 răni de bază care vor fi accentuate în această luna, istoria karmică, "rană maternă" și durerea pe care am experimentat-o în această existența, care este, în general, manifestarea altor două răni. Energia lunii iulie este o invitație către a ne mișcă dincolo de vindecare și într-o întregime și congruență, unde ne folosim istoria noastră emoțională pentru a obține încheierea și pentru a trece la acțiune în direcții noi, positive, de împlinire și de expansiune. Rănile noastre ne țin în cicluri de vindecare pe măsură ce căutăm cu disperare răspunsuri la întrebările noastre- de ce ar fi cineva, atât de nepoliticos, critic, crud sau sfidător?

Nu există răspuns la aceste întrebări până când nu înţelegem ciclurile de vindecare şi "datul şi primitul" din istoria noastră karmică. Închiderea (încheierea ciclului) este  darul nostru cel mai mare dar este cadoul pe care ni-l facem atunci când considerăm că merităm bucurie, abundenţă, pace şi iubire şi creăm acele lucruri din cenuşă rănilor noastre, odată ce nu mai folosim energia rănilor pentru a ne crea realitatea. Acesta este darul lunii iulie, dacă suntem în stare să ne mişcăm liberi de trecutul nostru şi să creăm un viitor luminos şi clar, liber de răni din trecut!

Numerologic, luna iulie este un dublu 7, a 7-a luna a anului şi 7+ 2016 rezultă tot 7. Pe lângă că este un număr mistic, 7 este şi puntea dintre lumea materială a lui 6 şi infinitatea lui 8. Când suntem în vibraţia lui 7 suntem între lumi, gata să accesăm şi tărâmul spiritual şi pe cel material. Dar în timp ce suntem conştienţi de amândouă, cea în care stăm de fapt depinde de emoţiile noastre, pentru că ele sunt portalul prin care primim şi procesăm energia universului. În Tarot, 7 este Carul, ceea ce este destul suficient de descriptiv pentru această luna, şi ne invită să privim înainte şi să determinăm dacă suntem conducătorul Carului sau suntem Carul şi suntem conduşi de fortă emoţiilor pe care nu le putem controla.

Luna Nouă de pe 4 iulie include un trigon (un aspect ajutător) între Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte şi Chiron - Vindecătorul Rănilor. Toane planetele personale, acelea care ne determina "person-alitatea" sunt implicate şi fiecare dintre ele reprezintă un domeniu care ne este incomplet şi care ne ţine departe de a fi liber de frici, clari, încrezători şi întregi. Iată de ce ne simţim nedemni de iubire şi acceptare şi de ce căutăm să ne întregim prin alţii. Dar apariţia lui Chiron ne cere auto-vindecarea şi trecerea prin acest proces. În iulie trebuie să ne hotărâm dacă ne mai dăm o tură în "căluşeii" vindecării sau sărim de pe ei.

Semnătură energetică a lunii iulie deschide un nou portal pentru noi care aduce răni vechi din cicluri vechi de viaţă ale sufletului sau karmice. Deşi, de această dată, ele se arată într-un fel aparte, pe fundamentul încheierii şi al completării pe care l-am început încă din ianuarie şi mergând înapoi până la ciclul lui Saturn, în 1985 care se încheie acum odată cu ciclul lui Marte retrograd. Încheierea este soluţia noastră dar asta este ceva ce trebuie să ne oferim singuri - trebuie să ajungem într-un spaţiu de pace şi seninătate iar acest lucru trebuie să-l facem singuri şi să nu aşteptăm din partea altora sprijin pentru rezolvarea durerii.

Acest moment nu este pentru a crea schimbare pentru că suntem obosiţi de statusul actual ci pentru că avem nevoie de un start nou, pentru a fi în putere să ne conducem vehicolul (Carul) şi pentru a nu mai fi conduşi de forţe pe care nu le putem identifica.

Marte este în sfârşit în mers direct după luni de retrogradare în Scorpion, Marte este semnul tradiţional al conducătorului şi este în special puternic. Marte a făcut un salt în adâncurile vindecării şi nu a fost deloc plăcut. Saturn a fost aici încă de la sfârşitul lui 2015 în lunga sa retrogradare în Scorpion. În 1985 era exact în acelaşi loc. E oare ceva din 1985 care iese acum la iveală? Sunt evenimente din 2015 care se arată şi care ne reamintesc că unele lucruri nu sunt complete şi că e nevoie să ne alegem calea? Suntem gata să transformăm gândirea din 1985, în acţiunea din 2016? Ei bine, iulie este o luna bună pentru aceasta.

De asemenea, trebuie să menţionez că suntem sub conjuncţia lui Uranus cu Eris şi asta afectează lumea la scară largă. Marea Britanie a hotarat să iasă din UE în iunie, în momentul în care acest aspect era exact şi este posibil să urmeze şi alţii. În timp ce unii ar putea spune că este un moment neplăcut, ne putem da seama că este un semn de spargere a paradigmei 3D despre control şi dominare. Să fii membru în UE presupune renunţarea la suveranitate. Iar aceste structuri de putere nu lasă loc conştiinţei de sine, autodeterminării şi suveranităţii proprii.

Partea amuzantă continuă cu Luna Plină din 19 iulie din Capricorn care da cu băţul din nou în conjuncţia Uranus-Eris. Această energie va avea efect până în 2020 şi va fi foarte activă de-a lungul acestui an. Ne va fi inconfortabil să ne ne amintească de schimbările pe care le vrem la noi, nu că să ne necăjim şi să ne frustrăm ci ca să ne arate unde mergem cu această curgere inconfortabilă şi ca să găsim puterea interioară şi dorinţa de a permite transformarea. Uneori suntem dispuşi să suferim mult în loc să permitem schimbarea. Iulie ne aduce în momentul "e destul!", unde nu mai permitem durerea şi unde suntem gata să mergem înainte dincolo de frici şi unde permitem schimbării să se întâmple.

Vor fi multe oportunităţi în această luna pentru o mai mare conştiinţa de sine şi uneori această călătorie poate fi înfricoşătoare şi dureroasă. Dar prin săparea în trecut şi văzând unde nu suntem aliniaţi cu intenţiile noastre pentru prezent şi viitor,  asta ne va permite să identificăm unde sunt posibile noile oportunităţi. câteva amintiri, credinţe şi situaţii provocatoare se vor arată în această luna şi va trebui să navigăm cu atenţie printre ele astfel încât să nu ne blocăm în emoţie şi să uităm scopul încheierii emoţionale. Cum vrem să ne "simţim" în noile realităţi ne va ghida către energia emoţională pe care avem nevoie s-o creăm acum.

Noi suntem containere de energie. Şi când ne este clar pentru ce tip de energie vrem să fim baterii vom avea mai mult control asupra energiei pe care vrem s-o primim şi de asemenea, ce fel de realitate vrem să creăm.

De-acum suntem în a două parte a lui 2016 şi toată concentrarea de aici înainte este pentru crearea noii fundaţii pentru noile începuturi din 2017. Nucleul pentru această fundaţie sunt emoţiile noastre, aşa că, să înceapă curăţenia şi vom ajunge la sfârşitul lunii cu o energie pe frecvenţa şi vibraţie mai înalta astfel încât putem deveni păstrători de energie şi portaluri pentru cele mai înalte frecvente posibile.
Să aveţi o lună minunată!


Jeniffer Hoffman
Sursa: Astro Cafe.ro  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii