Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

astrocafe.ro Energiile lunii noiembrie- 2015. Lasati Iubirea sa va rearanjeze viata

ro

06 Nov, 2015 10:38 2155 Marime text



Lasati Iubirea sa va rearanjeze Viata. Imbunatatiti-va viata de la interior la exterior

Ca de obicei, vom incepe prin a respira pentru o clipa. Asa ca, alaturati-va in a inspira profund si apoi eliberati…inca o data, inspiram….si eliberam.

Respiratia este exact ca viata – primim si eliberam lucruri in permanenta. Si asa cum respiratia curge inauntru si afara, asa ne shimbam si noi constant, pe masura ce ne traim viata.

Temele acestei luni: conexiunile si upgradarile

Doua dintre temele principale ale acestei luni care mi-au venit in aceasta dimineata, in timp ce ma acordam – iar acestea sunt conexiunile si upgradarile.

Sa ne uitam prima data la conexiuni. Conductivitatea energiilor in lume devine din ce in ce mai puternica, cu fiecare minut care trece. Astfel ca, in functie de locul in care te afli in miscarea ta de constienta si prin integrarea ei, vei simti diferite fluctuatii.

Unii dintre voi s-ar putea simti obositi. Unii dintre voi s-ar putea sa simta nevoia de a incetini putin. Unii dintre voi s-ar putea ca inca sa mai experimentati cum sunteti pe punctul de a intra in conflict cu alte persoane din viata voastra. Cu totii ne aflam in dferite puncte ale calatoriei noastre, insa una dintre temele atotcuprinzatore pentru aceasta luna, ce va aparea in viata majoritatii dintre noi, este cea a conexiunilor.

In ultimele 2-3 luni, acest lucru a inceput sa apara pentru multi dintre voi – creati conexiuni cu adevarat profunde, pline de seva, cu persoane care sunt pe aceeasi lungime de unda atat din minte, cat si din inima si sulfet. Iar aceste conexiuni sunt cu extrem de importante. Nu numai pentru ca prin conexiunile create intre noi devenim o echipa mai puternica, o retea de oameni mai puternica, insa exista si un efect al consolidarii. Multi dintre voi ati tanjit dupa prietenii stranse, dupa parteneriate mai bune, relatii intime mai profunde, iar in acest moment, aceasta energie pluteste in aer.

Curatarea spatiului pentru conexiune

Asadar, sa nu fiti surprinsi daca retraiti in gandurile voastre de peste zi sau in vise durerea unor relatii vechi. Deconectarile de prieteni sau perteneri din trecut ies acum la suprafata pentru a fi vindecate si curatate, pe masura ce ne mutam in aceasta era a unei conectari la nivel mai larg.

Aceia dintre voi care nu procesati in acest fel s-ar putea sa observati ca incepeti sa intalniti oameni care se afla pe aceeasi frecventa cu voi, atat mental, cat si din inima si suflet. Veti avea sentimentul ca undeva, candva, ati mai intalnit aceste persoane. Ceva din corpul vostru parca ii va recunoaste. S-ar putea sa puneti asta pe seama unei vieti din trecut. S-ar putea sa catalogati asta ca fiind un simplu sentiment de energie similara aflata intre si in voi. Oricare ar fi situatia, acestea sunt exact activarile acelor conexiuni in care pasim acum.

Permiterea caii co-creatiei sa se reveleze

Unii dintre oamenii pe care ii inatalniti in aceasta perioada, in luna in care urmeaza, vor fi oameni-cheie pentru voi, iar in unele cazuri, pentru tot restul vietii. Insa cel mai important este sa intelegeti ca atunci cand ii recunoasteti si aveti acea conexiune nu simtiti nevoia de a sti cum se va desfasura viitoarea relatie.

De exemplu, s-ar putea sa aveti un moment extrem de activant cu cineva si sa ganditi “Doamne, de-abia am intalnit aceasta persoana si pur si simplu o iubesc! Am acest sentiment extraordinar despre unde cred ca putem ajunge impreuna…”. Lasati acel sentiment de “unde putem ajunge” sa fie exact ceea ce este – un sentiment si renuntati la detalii, deoarece atunci cand traiti asemenea experiente, aceste tip de conexiuni cu o persoana, este nevoie de timp pentru ca amandoi sa va uniti alchimic si sa lasati calea co-crearii sa se reveleze intre voi doi. Si nu vreti sa grabiti acest proces.

Daca vedeti ca va grabiti in mintea voastra, daca va treziti spunand-va “Abia ce am cunoscut aceasta femeie si cred ca ea ar putea fi persoana cu care sa creez acel centru de vindecar pe care mi l-am dorit dintotdeauna….”, doar observati acel gand. Nu blocati entuziasmul sau viziunea. Insa acordati-va timp sa va cunoasteti unul pe celelalt inainte de a trece rapid la actiune, deoarece acestea sunt conexiuni puternice, cu care multi dintre noi ne aliniem acum. Si astfel, pe masura ce cunoasteti acesti oameni, ca sa puteti fi pregatiti sa mergeti spre viitor impreuna, este foarte important sa vindecati relatiile sau prieteniile din trecut prin corpul vostru, inainte de un nou inceput.

Iluminarea inimii tale adevarate

Unii dintre voi veti resimti acest lucru ca fiind un pic coplesitor pentru inimile voastre. Tineti minte – am vorbit destul de mult in ultimele luni despre cat de puternica devine energia inimii pe Pamant in aceasta perioada. Si astfel, pentru persoanele care sunt constiente si prezenta in majoriatatea timpului si care s-au deschis activ, multe relatii bazate pe conexiunea inimii vor aparea in viata lor.

Iar acesta este un lucru mare.

Nu este doar o mare celebrare. Este de fapt un lucru extrem de important in si pentru corp si necesita putere si rabdare pentru a permite efectului unei relatii bazate pe conexiunea inimilor sa va ilumineze de la interior. Are tendinta de a vindeca deconectarile din trecut – despartirile, tradarile, pierderile de incredere. Iar acesta este un proces invizbil, care uneori s-ar putea sa vina in mintea voastra, insa de cele mai multe ori are loc la nivel energetic.

Acestea sunt o parte dintre motivele pentru care va incurajez frecvent sa va creati spatiul in viata. Si ma incurajez si pe mine sa fac acelasi lucru, in fiecare zi. Si eu trebuie sa imi reamintesc asta – ca sunt atat de multe miscari in acest moment pe Pamant si sunt atatea constiinte care lovesc corpurile naostre, incat chiar avem nevoie zilnic de momente in care sa facem un pas in spate si sa lasam totul sa patrunda in corpul nostru inpirand puternic si asimiland in noi.

Astfel ca, pur si simplu permiteti acestor noi si puternice conexiuni sa fie in viata voastra. Permiteti magiei nascuta din sentimentul acelor relatii sa treaca prin voi si aveti incredere in orice anume va sunte mintea voastra vizionara despre unde anume poate merge aceasta relatie si ce anume ar putea face – indiferent ca este o prietenie, un parteneriat de munca sau o relatie de iubire, pur si simplu permiteti-i sa se manifeste. Permiteti-i sa se manifeste in voi si sa va rearanjeze, deoarece frumustetea unei asemenea conexiuni atat de puterice cu oamenii, in acest fel, este faptul ca mintea nu mai simte nevoia sa lucreze atat de mult.

Mintile noastre adesea ne duc in zone de siguranta si confort, acolo unde speram ca nevoile noastre sa fie satisfacute. Iar atunci cand avem cu alte persoane conexiuni puternice, autentic create din inima, lucram ca un trib si asemeni unui stup de albine si astfel nu mai exista acea entitate individuala, care doreste sa isi faca viata sa mearga singura. Intram in aceasta tesatura a iubirii, a conexiuii, a impreunarii, a colectivului – in si prin el, ducandu-ne mai departe. De aceea este un lucru atat de important, care necesita timp.

Articolul integral îl puteți citi pe astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii