Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Eclipsa totala de Soare in Leu, 21 august 2017. REVELAȚII si SCHIMBARI radicale

ro

21 Aug, 2017 10:32 4022 Marime text


Stiti deja cu totii ca pe 21 august 2017 avem o minunata eclipsa totala de Soare. Ea se produce odata cu Luna noua in Leu la ora 21:30h. Este a doua Luna noua in acelasi semn, anul acesta (prima a fost pe 23 iulie), ceea ce e rar.

Avem de-a face cu o perioada marcata de cele doua eclipse (una de Luna, pe 7 august si aceasta de Soare, pe 21 august), de doua Luni noi in Leu, cu Marte insoțind Luminariile, pe fondul unui Mercur retrograd in Fecioara si a altor 4 planete transpersonale aflate, de asemenea, in miscare aparent retrograda (Saturn, Uranus, Neptun, Pluto).

Pe langa tensiunea pe care e posibil sa o fi simtit multi dintre noi, o tensiune nervoasa, un zbucium interior, agitatie urmata de oboseala, si iar agitatie, si iar oboseala, e un moment de renastere, de intuire a unei schimbari iminente care se apropie. 
Aceasta eclipsa totala de Soare ne scoate de pe șinele obisnuite și ne aseaza pe alt drum, daca am evitat si taraganat sa facem alegerile necesare pe care inima noastra le dorea. Schimbarile care urmeaza sa se produca sunt radicale, semnificative si durabile. Noile traiectorii de viata care se nasc acum sunt greu de evitat si vor atrage dupa ele alte si alte schimbari in lant.

Nu e un moment usor, e unul extrem de provocator, resimtit mai ales de catre Lei si Varsatori, Tauri si Scorpioni, ca o perioada de travaliu, poate chiar cu dureri fizice in corp sau doar o nestare permanenta. Find vorba de energia de tip Leu, semn fix, acceptarea schimbarii si a salturilor/ajustarilor este mai greoaie, dar cu efect de durata, odata ce se produce.

Revelatiile, constientizarile si toate intelegerile de acum depasesc orice linie a logicii si chiar a imaginatiei noastre. Sunt posibilitati neasteptate care se dezvaluie acum, raspunsuri incredibile ale oamenilor din preajma, alegeri pe care le facem cu foarte multa putere si claritate, cu curaj, derutandu-i pe ceilalti. Este un capat de linie, e nevoie sa coboram in statie, chiar daca nu eram pregatiti pentru asta si nu am fost anuntati inainte. Lasam in urma vagoanele, drumul vechi, poate chiar anumite relatii care nu mai adauga demult valoare vietii noastre. Si alegem alt drum, alt mijloc de de calatorie, modificam termenii de insotire cu altii etc. Unii pot disparea brusc de undeva, dintr-o relatie, de la un job, dintr-un parteneriat sau chiar din tara.

Este o eclipsa "de treaba" cu cei treji, constienti. Cu cei care vor sa mearga inainte, cu cei care vor sa inteleaga mai mult si sa creeze mai mult. Este un posibil salt pentru multi, o schimbare radicala a stilului de viata. Parca suntem imputerniciti, capatam curaj si avem determinarea de a ne construi mai bine si mai frumos viata, pornind din interior.

Acum, totul tine de capacitatea fiecaruia de a se urmi la semnalul interior, de a recunoaste unele adevaruri, de a intelege ce e nevoie sa inteleaga, de a accepta ceea ce nu mai poate fi schimbat si a merge mai departe. Cei care nu mai asteapta sa li se dea, sa li se rezolve situatiile de viata, ci le curata si rezolva singuri, aceia se simt imputerniciti acum.

Se pare ca felul in care ne ascultam corpul este extrem de important. La fel cum si atentia la detalii, la mesaje care vin pe sub cuvinte sau de la oameni care reapar din trecut, ne poate ajuta sa dezlegam niste mistere si sa ne devina clar ce avem de facut pentru a fi mai sanatosi, mai vigurosi, mai fericiti cu ceea ce facem zi de zi. Acum realizam ca fericirea se construieste zilnic, ora de ora, prin ceea ce alegem sa cream folosidnu-ne de timp si energie in diverse forme... De aceea multi vor face schimbari majore, pentru ca vor realiza ca au irosit mult timp neonorandu-se, nefacand ceea ce le place, nefiind autentici. 

Corpul ne va comunica foarte bine in zilele, chiar lunile care urmeaza, atat ce e potrivit pentru noi, cat si ce nu e adecvat. Iar cu cat ne ascultam mai putin, cu atat mai multe betesuguri ne va semnala corpul, de fapt acesta fiind modul sau de a ne comunica un neajuns la nivel de alegeri si traire a vietii. 

E posibil ca o serie de simptome care apar (oboseala, dureri inexplicabile in corp, palpitatii, insomnii etc) sa fie ascociate si cu transformarea, fiind de fapt consecintele unor acordaje si a unor eliberari masive de energie veche, stagnanta, de trecut blocant si apasator.

Multte schimbari vor viza locul de munca, slujba, echipa de lucru, abordarea unei meserii, a unei profesii. Practic, rutina zilnica, stilul de viata si felul in care ne cheltuim resursele interioare, se schimba. Eclipsa asta ne cheama sa exploram zone stralucitoare si nobile din noi, apoi sa le punem la treaba si sa ne traim viata din bucurie, creativitate si talent, nu din datorie, compromis si frustrare.

Fie primit! Eclipsa fericita tuturor!

Sursa: astrocafe.ro​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii