Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Erika Gabriela Isac a făcut din muzică o pasiune şi un scop

ro

08 Jun, 2012 01:00 3990 Marime text
elev.jpgEste elevă în clasa a VI-a la Liceul Teoretic „Traian". În paralel cu şcoala, Erika a urmat cursurile Şcolii Populare de Arte şi Meserii Constanţa, secţia Canto - muzică uşoară, unde l-a avut ca mentor pe profesorul Theodor Rădulescu. Micuţa interpretă este în prezent în anul II la secţia Actorie din cadrul aceleiaşi şcoli, avându-l profesor pe Radu Popescu.

Erika este pasionată de pian, canto, dans modern, dans sportiv, scrimă. Este o fire veselă, sociabilă, descurcăreaţă. Iubeşte foarte mult animalele şi îşi doreşte foarte mult un câine. Despre sine povesteşte că este inima veseliei şi că-i place foarte mult să se afle în preajma copiilor. Cariera în muzică a început-o la şase ani. Este o prezenţă permanentă la festivalurile de muzică din judeţ şi din ţară încă de acum şase ani. În anul 2006, Erika a câştigat premiul special la festivalul „Steluţele mării", premiul I la Festivalul „Universul copilăriei", premiul I la Festivalul „Mlădiţe dobrogene" şi menţiune la Festivalul Naţional „Remember Dan Spătaru". Anul 2007 a fost la fel de roditor pentru tânăra interpretă, care a adăugat în palmaresul său premiul I la Festivalul Naţional „Steluţele mării", premiul I la Festivalul ,,Mlădiţe dobrogene", premiul II la Festivalul Naţional „Ceata lui Piţigoi", premiul special la Festivalul ,,Axiopolis", premiul III la Festivalul ,,Delfinul de mare", menţiune la Festivalul Naţional ,,Remember", precum şi premiul II la Festivalul ,,Portativul speranţei". În anul 2008, Erika a participat la alte concursuri, unde a impresionat plăcut atât juriul, cât şi spectatorii. Astfel, şi-a adjudecat premiul I la Festivalul Naţional ,,Ghiocelul de argint", premiul I la Festivalul Naţional ,,Steluţele mării", premiul II la Festivalul ,,Mlădiţe dunărene", menţiune la Festivalul Naţional „Constelaţia necunoscută" şi premiul special la Festivalul Naţional „Fest Remember". De altfel, trebuie să amintim şi faptul că, în anul 2010, Erika a obţinut trofeul festivalului naţional „Steluţele mării", premiul 1 la festivalul naţional „Farmecul muzicii", trofeul „Music for Kids". Nu în ultimul rând, amintim şi premiul I la Festivalul Naţional „Remember" în anul 2011, premiul II la Festivalul Naţional „Farmecul muzicii". La toate acestea se adaugă şi numeroasele premii de excelenţă primite din partea Liceului „Traian". „Sunt sigură că o să audă tot mapamondul de mine", ne-a declarat Erika. Anul trecut am întâlnit-o pe Erika la evenimentul organizat de Liceul Teoretic „Traian" cu ocazia premierii elevilor care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi judeţene, dar şi la concursurile şcolare de anvergură. „Sunt bucuroasă că munca mea a fost recunoscută şi apreciată. Acest lucru mă motivează ca anul viitor să muncesc şi mai mult, să particip la mai multe concursuri şi olimpiade", ne-a spus atunci eleva Erika Isac.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicoleta 23 Aug, 2012 10:39 bravo erika sa continui pe drumul asta ca ai o voce superba . te astept pe scena din ovidiu pup
  • Gica 08 Jun, 2012 16:19 Succes pe mai departe.
  • elena paunescu 08 Jun, 2012 09:46 bravo erika!!!!!!!!