Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zoro de Constanţa şi gaşca lui, încarceraţi după o urmărire ca în filme

ro

31 Mar, 2015 10:12 1816 Marime text
Poliţiştii Compartimentul Urmăriri, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa l-au depistat, ieri pe Suliman Ismail Serdal, de 29 ani, din Constanţa, pe numele căruia Tribunalul Constanţa a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
În momentul în care i-a observat pe oamenii legii apropiindu-se de imobilul în care locuieşte fără forme legale, inculpatul a fugit pe străzile din apropiere, în direcţia pieţei Tomis III, cu intenţia de a se sustrage punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. S-a procedat la urmărirea celui în cauză în zona cartierului de locuinţe sociale de pe strada Umanităţii, reuşindu-se în scurt timp imobilizarea sa, de către poliţişti, în zona intersecţiei bulevardelor Tomis cu Soveja.
 
În cadrul aceleiaşi acţiuni, au fost depistaţi şi Zoro Ghenciul,  de 28 de ani şi beinur Ali, de 29 de ani, ambii din Constanţa, pe numele cărora, Tribunalul Constanţa a emis, de asemenea, mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind cercetaţi, primul pentru furt calificat şi cel de-al doilea, pentru tăinuire.
 
Amintim că, potrivit anchetatorilor, cei trei sunt bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă. Fapta ar fi avut loc la data de 19 martie, pe strada Oleg Danovski din municipiul Constanţa. Aceştia ar fi pătruns în locuinţa situată la parter prin forţarea unui geam şi au sustras 25 de grame de aur, un laptop şi o tabletă, în valoare de 8.600 de lei, prejudiciul fiind recuperat doar în parte de poliţiştii constănţeni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii