Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA „Z“ pentru Radu Mazăre Fostul primar al Constanţei află azi dacă poate pleca din ţară (rechizitoriu)

ro

07 Apr, 2016 12:35 2592 Marime text
Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al Constanţei află azi dacă poate pleca din ţară.

Azi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României se va judeca contestaţia formulată de procurorii DNA împotriva deciziei prin intermediul căreia lui Radu Mazăre i-a fost modificat controlul judiciar.

Mai precis, pe data 5 aprilie, Înalta Curte i-a înlăturat lui Mazăre obligaţia de a nu depăşi limita teritorială a României. Această decizie a fost contestată de procurorii DNA. Nemulţumirea celor de la Anticorupţie trebuia să fie analizată săptămâna viitoare, însă şedinţa de judecată a fost reprogramată pentru azi. Hotărârea va fi definitivă şi va fi luată în Dosarul Campusului Social Henri Coandă, unde Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a fost trimis în judecată alături de fratele acestuia, Alexandru Mazăre, senator în Parlamentul României. În acelaşi dosar a mai fost deferit Justiţiei şi Avraham Morgenstern, fost administrator al SC Shapir Structures SRL, om de afaceri, apropiat al lui Radu Mazăre.

În cauză, procurorii continuă cercetările, conform presei centrale, faţă de Emilian (Elan) Schwartzenberg, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la dare de mită, în vederea stabilirii justificării reale a tuturor transferurilor sumelor de bani primite de societatea sa de la două firme cipriote.   

DNA face public ultimul rechizitoriu al lui Radu Mazăre
Procurorii acuză! Cum ar fi acţionat fostul primar al Constanţei (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii