Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită la Cumpăna

ro

23 Jan, 2015 10:32 2145 Marime text
Consiliul Local al comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, reprezentat legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju,  organizează mâine, începând cu ora 11.00, manifestări prilejuite de  aniversarea a 156 de ani de la Unirea  Principatelor  Române.

Manifestările vor începe cu intonarea Imnului de Stat, urmată de Slujba religioasă oficiată de preoţii parohi din comuna Cumpăna, alocuţiune susţinută de către primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju şi un ceremonial de depunere de coroane de flori. De asemenea, va avea loc defilarea gărzii de onoare susţinută de o subunitate de onor din cadrul U.M. 01375 Constanţa, Hora Unirii, premierea veteranilor de război şi un spectacol susţinut de preşcolarii celor două Gradiniţe din

localitate, precum şi de elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, care vor prezenta un montaj literar artistic dedicat Unirii Principatelor Române, dar şi un spectacol artistic susţinut de membrii Ansamblurilor folclorice „Româncuţa” şi „Muguraşii Cumpenei” din Cumpăna.

Sursă foto: www.ziarulactualitatea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii