Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Ziua Porților Deschise”, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

ro

05 Apr, 2016 08:17 1634 Marime text
 
Ieri, în cadrul activităţilor organizate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, jandarmii constănţeni au primit în mijlocul lor peste 300 de preşcolari şi elevi din instituţiile de învăţământ din judeţul Constanţa.

Jandarmii i-au încântat pe micuţi cu o serie de exerciţii demonstrative de autoapărare și exerciţii de dresaj canin. După ce au urmărit aptitudinile câinilor de serviciu, aceştia au fost invitați să viziteze atelierul de prezentare a tehnicii auto din dotare. De asemenea, au vizitat Sala Tradițiilor  amenajată la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și au urmărit un film de prezentare a instituției.

Având în vedere faptul că în perioada 18-22 aprilie a.c. se va desfăşoara şi programul extracuricular „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe să fii mai bun”,  jandarmii constănţeni vor desfăşura în instituţiile de învăţământ din judeţul Constanţa, o serie de activităţi informativ-preventive. Totodată, elevilor le va fi prezentată oferta educaţională a instituţiilor de învăţământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pentru arma jandarmi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii