Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Poliţiei Române va fi sărbătorită mâine la Constanţa

ro

24 Mar, 2014 17:20 1894 Marime text
An de an, în data de 25 martie, ziua în care este sărbătorită „Buna Vestire” , poliţiştii români sărbătoresc  Ziua Poliţei Române.

Cu această ocazie, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, va începe sărbătorirea evenimentului mâine, de la ora 10.00, în parcul din faţa Sălii Sporturilor din municipiu, unde sunt invitaţi să participe toţi membrii comunităţii constănţene. Vor fi organizate  ceremonii în cadrul cărora va avea loc avansarea în grad la termen şi înainte de termen a unor poliţişti din cadrul IPJ, se vor acorda diplome de onoare celor care s-au remarcat prin activitatea desfăşurată şi munca depusă, iar cetăţenii pot admira autospecialele din dotarea Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică precum şi ale Serviciului Criminalistic. Vor fi efectuate demonstaţii de către ofiţerii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ, toate acestea prin sărbătorirea Zilei Porţilor Deschise.

Tot cu această ocazie astăzi a avut loc un concurs de tir sportiv, activitate la care au fost invitaţi să participe toţi jurnaliştii acreditaţi pe lângă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii