Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Naţională, zi plină pentru prefectul Constanţei

ro

30 Nov, 2010 22:30 1396 Marime text

De Ziua Naţională a României - 1 Decembrie, prefectul Claudiu-Iorga Palaz participă la câteva dintre evenimentele organizate cu prilejul acestei sărbători naţionale.

Astfel, la ora 9.30, prefectul judeţului va da startul Crosului 1 Decembrie - ediţia a XI-a, ce se derulează în acest an sub egida „Aleargă pentru sănătate, Aleargă pentru România", organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în parteneriat cu Instituţia Prefectului şi cu alte instituţii publice din Constanţa. În continuare, Claudiu-Iorga Palaz va depune o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, din Cimitirul Central Constanţa, după care va lua parte la manifestările prilejuite de această sărbătoare în oraşul Năvodari.

„De Ziua Naţională a României - 1 Decembrie, dată recunoscută oficial în urmă cu 20 de ani, dar recunoscută de aproape 100 de ani în sufletele tuturor românilor pentru care ţara înseamnă în primul rând unitate, urez un călduros La Mulţi Ani tuturor celor care trăiesc, gândesc şi simt româneşte!" a declarat prefectul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tepes 30 Nov, 2010 20:42 prefectul mafiot care nu mergea la 2 termene consecutive in primarie si se pierdeau imobile de milioane euro-dna sa l aresteze - de unde are vile si masini de lux?