Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Națională a României sărbătorită în avans de elevii Școlii Gimnaziale „Alexandru Ciucurencu“ Tulcea (galerie foto)

ro

29 Nov, 2017 15:37 2363 Marime text
Sala de festivități a Școlii Gimnaziale Alexandru Ciucurencu a găzduit miercuri, 29 noiembrie, un frumos program de scenete și cântece interpretate de elevii claselor a IV-a, în cinstea Zilei Naționale a României.

Rând pe rând, în fața invitaților s-au derulat scene din formarea poporului român, de la Traian și Decebal, Mihai Viteazu, Mircea cel Bătrân, Alexandru Ioan Cuza, Peneș Curcanul sau Regina Maria, informează un comunicat al CJ Tulcea. 
 
A fost cea de-a zecea ediție a sărbătoririi prin scurte scenete istorice a Zilei Naționale a României la Școala Gimnazială Alexandru Ciucurencu. Prezent la serbare, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Mihai Nicolae, a rămas impresionat de prestația elevilor și de sinceritatea sentimentelor celor mici:
 

„Vă mulțumesc frumos pentru invitație și mă bucur că am avut privilegiul de a urmări  un spectacol extrem de interesant, dedicat Zilei Naționale a României, moment ce serbează Marea Unire. Putem vedea astfel, prin ochii sinceri ai celor mai tineri dintre noi, din punctul de vedere al celor care vor duce mai departe cele mai frumoase povești ale istoriei“, a transmis consilierul Președintelui Consiliului Județean Tulcea, Mihai Nicolae.

 
Sursa foto: CJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii