Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua mondiala a apei, sarbatorita la Tulcea

ro

21 Mar, 2010 15:24 1308 Marime text

În fiecare an pe 22 martie se sărbătoreşte se sărbătoreşte la nivel global Ziua Mondială a Apei, eveniment ce are în prim plan concentrarea atenţiei maxime asupra apei dulci, dar şi a necesităţii de a se milita, la nivel global, asupra managementului sustenabil al resurselor de apa dulce. Tema propusă pentru acest an este „Apă curată pentru o lume sănătoasă", fiind dedicată calităţii apei.

Anul acesta administraţia oraşului Tulcea va marca acest eveniment, alături de instituţiile de învăţământ tulcene, mâine de la ora 10.00, la Uzina de Apă Tulcea. Programul de activităţi va marca însemnătatea evenimentelor de mediu, va cuprinde prezentări pregătite de elevi şi va include o vizită de cunoaştere a modului de funcţionare a proceselor şi tehnologiilor de tratare a apei.

Alături de Ziua Mondială a Apei se va celebra şi Ziua mondială a meteorologiei. Această zi semnifică intrarea în vigoare, l a23 martie 1950, a Convenţiei Organizaţiei Mondiale a Meteorologiei. Tema din acest an este „60 de ani în serviciul siguranţei şi bunăstării tale."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii