Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua internațională a Toleranței serbată de Colegiul Comercial „Carol I”

ro

17 Nov, 2015 10:27 2303 Marime text
Colegiul Comercial „Carol I” a finalizat concursul „Împreună, dar diferiți”  dedicat  Zilei Internaționale a Toleranței, în care s-au implicat 80 de elevi și 10 profesori alături de un grup de voluntari.
 
Psihologul Mia Pop și profesor Mihaela Postelnicu împreună cu un grup de voluntari, membri ai echipei de voluntari ai liceului, au organizat  un concurs de desene și postere  ce au avut ca temă toleranța.
 
Elevii, împărțiți în 15 echipe din clase diferite și-au manifestat creativitatea,  dorința de exprimare precum și asertivitatea,  realizănd afișe și desene care vor fi expuse  pe holurile liceului.  După ce au fost jurizate de membrii juriului ele vor putea fi apreciate de toți elevii liceului și de ceilalți profesori  iar  profesorii diriginți vor  organiza dezbateri pe acceași temă. 
 
Chiar dacă  tema toleranței reprezintă o provocare la vigilență și responsabilitate, activitățile care stimulează spiritul de echipă, creativitatea, spiritul critic pot reprezenta o alternativă viabilă pentru combaterea agresivității.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii