Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internaţională a Familiei, sărbătorită la Cumpăna

ro

14 May, 2015 11:05 1075 Marime text
 
Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna sărbătoresc în data de 15 mai 2015, ora 17.00, în sala mare a Căminulul Cultural Cumpăna, Ziua Internaţională a Familiei.
 
În cadrul evenimentului vor fi celebrate familiile căsătorite în comuna Cumpăna, care în acest an aniversează „Nunta de aur” – 50 de ani de căsătorie. Vor fi invitate viitoarele cupluri, care în luna mai a acestui an îşi vor uni destinele, prin încheierea căsătoriei, dar şi cuplurile care au domiciliul pe raza comunei Cumpăna şi îşi aniversează căsătoria, chiar dacă aceasta a fost oficiată în altă localitate.
 
Familiile sărbătorite cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei vor primi în dar diplome, flori şi cadouri simbolice, dar vor avea şi bucuria de a viziona, alături de locuitori ai comunei Cumpăna, comedia “Gâlcevile din Chioggia” de Carlo Goldoni, în interpretarea actorilor Teatrului de Stat Constanţa, spectacol oferit prin grija reprezentanţilor Primăriei şi Consiliul local Cumpăna.
 
Data de 15 mai a fost declarată ca Zi Internaţională a Familiei de către Adunarea Generală a ONU, la 20 septembrie 1993, în vederea sensibilizării privind importanţa instituţiei familiei, promovării cunoştinţelor despre tendinţele socio-economice şi demografice care afectează familia și stimulării răspunsurilor la provocările cu care se confruntă astăzi familia contemporană. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii