Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Familiei chiar se întâmplă… în familie

ro

11 May, 2016 11:54 1690 Marime text
15 mai este declarată Ziua Internațională a Familiei, însă de cele mai multe ori rămâne doar o dată oficială, fără a transmite un mesaj sau a crea un impact în comunitate. Spunem prea ușor cuvântul “familie”, o mai lăsăm pe ultimul loc pentru că suntem ocupați, stresați, timpul nu ne ajunge niciodată ca să-i mai sunăm pe cei dragi sau din contră, ca să ne construim propria familie. Nu întâmplător această zi poate fi considerată un semnal de alarmă asupra superficialității cu care sunt tratate valorile familiei în prezent, dar și rolul acesteia în societate.
 
În 15 mai, Constanța spune astfel „STOP!” din goana cotidiană, dorind să reunească oamenii în familie, să-i țină mai aproape, prin activități interactive, de comunicare, (auto)-cunoaștere, descoperire si joc. Acestea se vor desfășura într-o acțiune comună, dedicată aceluiași scop, sub sloganul „Cu mic cu mare, Familia e cea mai TAre!”.

Este vorba despre “Baschet în familie”, de la ora 12:00, în sala Flămânda din cadrul Complexului Sportiv „Tomis”. Vor fi concursuri de aruncări pe familii, demonstraţie de dunk-uri, premii surpriză, muzică, distracţie, voie bună.

Organizatori: Asociația Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Baschet Club Athletic Constanţa, Asociatia Judeţeană de Baschet.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii