Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Europei, marcată de tinerii liberali în mijlocul constănțenilor

ro

11 May, 2015 12:32 1717 Marime text
 
"Şi noi vrem un oraş european" este acțiunea demarată de tinerii liberali pe faleza din zona Cazinoului din Constanța. Cu ocazia zilei de 9 Mai - Ziua Europei, tinerii, alături de senatorul Christian Gigi Chiru și de consilierul județean, George Măndilă au discutat cu cetățenii aflați pe faleza Cazinoului despre nevoile orașului Constanța pentru a fi un oraș cu adevărat european. 
"Alinierea oraşului nostru la standarde europene ar trebui să fie un obiectiv vital pentru administrația locală și pentru fiecare tânăr din Constanța. Odată cu integrarea în Uniunea Europeană, nouă, tinerilor, ni s-a acordat o şansă reală de a experimenta diversitatea europeană, o șansă de fi mai aproape de Europa, de a studia, de a munci, de călători, o șansă la normalitate în sensul propăvăduit de vest, însă comunitatea constănţeană resimte încă o serie de necesităţi acute. Prin această acțiune ne-am dorit să preluam ideile și mesajele concitadinilor noștri, legat de cum simt și cum văd ei transformarea Constanței într-un oraș cu adevărat european. Marile orașe din Europa de Vest reprezintă o șansă reală pentru tinerii ambițioși, așa ne dorim să fie și orașul nostru, un loc pentru o șansă reală de succes", a precizat Costela Dragu, copreşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret PNL Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aragorn 11 May, 2015 13:46 As fi preferat ca tinerii liberali (si in general toate partidele politice) sa fii marcat cu cel putin la fel de mult fast, Ziua Independentei Romaniei, fiindca (parafazind un personaj istoric) inainte de a fi europeni, sintem romani...dar se pare ca proiectul de deznationalizare mondiala merge tropaind inainte!