Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Armatei Române Iohannis a depus flori la Monumentul Eroilor

ro

25 Oct, 2015 13:01 1270 Marime text
Președintele Klaus Iohannis a depus, în această dimineață, o coroană de flori la Monumentul Eroilor de la Păuliș, Arad. Atât şeful statului, cât şi Victor Ponta au transmis mesaje pe Facebook cu ocazia Zilei Armatei Române.
 
Au mai depus coroane de flori la Arad şi reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, delegația fiind condusă de șeful Statului Major General, general-locotenent Nicolae Ciucă, iar din partea autorităților locale arădene președintele Consiliului Județean, Adrian Țolea, și primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, potrivit romaniatv.net.
 
„Astăzi este Ziua Armatei Române, o zi în care celebrăm, mai presus de orice, patriotismul. Fiecare cetăţean român, fie el militar, civil sau politician, are datoria de a-şi iubi patria. Cred că patriotismul înseamnă altceva decât cuvinte mari sau simboluri exterioare, care epatează. Patriotismul își găsește expresia în lucruri simple, în faptul că îți faci treaba cu onestitate, că respecți legea, că îți pasă de cei care te-au ales să-i reprezinți. Așa se construiește încrederea. Și nu întâmplător Armata este printre instituțiile cu cea mai mare credibilitate în ochii cetățenilor. Mi-aș dori ca și celelalte instituții publice să ajungă la cota de încredere de care se bucură Armata României. La mulţi ani, Armata Română! La mulţi ani, România!", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.
 
Şi Victor Ponta a transmis un mesaj pe Facebook cu ocazia Zilei Armatei Române. „Le urez tuturor militarilor români toate gândurile bune de Ziua Armatei!”, a scris acesta.
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii