Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi caniculara in Dobrogea 34 grade la Constanta

ro

10 Aug, 2010 12:13 1187 Marime text
Azi, în Bărăgan şi Dobrogea urmează o zi caniculară. În est şi la munte cad şi averse în partea a doua a zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 36 de grade. În sud-est şi sud, la amiază, disconfortul termic este ridicat.

În estul ţării însă şi în zonele de munte se va arăta şi soarele, dar norii care îşi fac drum pe cer scutură pe arii restrânse şi câteva averse însoţite de descărcări electrice, mai ales în partea a doua a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 36 de grade.

Atenţie aşadar, în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei, local în Moldova şi izolat în sudul Olteniei urmează o nouă zi cu disconfort termic ridicat. Indicele temperatură-umezeală va depăşi din nou pragul critic de 80 de unităţi. Bucureşti Şi la Bucureşti miezul zilei ar fi bine să vă găsească în locuri ferite de soare. Urmează o nouă zi greu de suportat din cauza umezelii din aer.

La mare, se aşteaptă o nouă zi de călduroasă. Nisipul se încinge încă de la primele ore ale zilei. Iar pentru o oază de umbră puteţi apela doar la umbrele, căci pe cer niciun nor nu îşi face drum. La amiază aerul se va încălzi pînă la 32-34 de grade Celsius, iar apa mării se menţine la o temperatură ce nu va răcori dogoarea de pe plajă: 28, dacă nu chiar 29 de grade la ţărm.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii