Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de persoane au participat la acţiunea caritabilă iniţiată de primarul Dumitru Bocai

ro

25 Mar, 2012 00:04 1827 Marime text

dscf33831.jpgSala Centrului Cultural din oraşul Ovidiu a fost sâmbătă seară arhiplină. Peste 200 de persoane, majoritatea din localitate, au venit să susţină demersul primarului Dumitru Bocai privind ajutorarea celor zece tineri cu dizabilități din oraș îngrijiți de Fundația CHIRO. Primarul Dumitru Bocai le-a mulțumit tuturor pentru prezență și le-a împărtășit dorința sa, aceea de a aduce pe mai departe spectacole de teatru în oraș. „Acțiunea din seara aceasta (n.r. sâmbătă seară) este practic prima de acest gen.

dscf3412.jpgEste vorba de un spectacol de teatru pe care l-am adus din dorința de a ne obișnui și noi cu astfel de evenimente și totodată am îmbinat utilul cu plăcutul transformând acțiunea într-una cu scop caritabil. Spectacol a fost asigurat de mine și este doar un început", a precizat Dumitru Bocai. Amintim că sâmbătă seară datorită primarului au urcat pe scena Centrului Cultural Ovidiu actorii Adriana Trandafir, Andreas Petrescu și Gabriel Fătu. Cei trei actori au pregătit pentru public piesa „Mă mut la mama" ce a început la ora 18.00. Înainte de a intra în sala de spectacol invitații au donat bani pentru tinerii de la Fundația CHIRO.

dscf3408.jpgSenatorul Nicolae Moga a oferit în scop caritabil jumătate din indemnizația sa de parlamentar. „Aș dori nespus de mult ca toți primarii din colegiul meu și nu numai din colegiul meu și din județul Constanța să desfășoare astfel de acțiuni pentru că avem mulți copii care au nevoie de ajutorul nostru", a declarat senatorul. 

Deputatul Constantin Chirilă a contribuit și el la acțiunea umanitară. „Am venit să salut inițiativa primarului Dumitru Bocai care este lăudabilă și ar trebui urmată de toți", a precizat deputatul.

dscf3416.jpgLa eveniment a participat și primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii