Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a lui Erdinci Ismail, tânărul decedat în accidentul de aseară

ro

25 Sep, 2016 14:38 15949 Marime text
Accidentul mortal de aseară, produs pe bulevardul Mamaia din Constanța a reușit să îi sfârșească viața unui tânăr de 25 de ani.
 
El a fost resuscitat de medici, până când aceștia au declarat decesul lui. Două rude de ale sale au leșinat la auzul veștii. Erdinci Ismail era numele lui și zeci de mesaje de condoleanțe au apărut pe pagina sa de Facebook. Oamenii sunt șocați de moartea lui și îi deplâng pierderea. 

Erdinci Ismail era logodit cu o tânără. Aceasta a postat un mesaj sfâșâietor pe Facebook. 

Trezeşte-te şi fii tare cum ai fost până acum! Tu dormi!!!! Dar la un moment dat trebuie să te trezeşti! Trebuie să înveţi să dai pentru permisu de camion... trebuie să ai grijă de maică-ta! Nu mă lasă singură! Nu vreau să accept că nu mai eşti!!! Ştiu că o să-ţi revii! Haide întoarce-te am nevoie de tine!!!! Şi lord este supărat. Şi alfy... haide!!!! Aduti aminte că mi-ai jurat iubire când m-ai cerut de nevasta! Adu-ti aminte cât de fericit erai! Gândeşte-te că locul tău e lângă noi! Nu ştiu ce să îţi mai zic să te fac să revii!!! Şi să ştii că şi eu te iubesc! Aşa cum mi-ai zis tu aseară că sunt inimioară ta mică şi că mă iubeşti aşa te iubesc şi eu!

 
 Iată câteva dintre mesajele de condoleanțe, postate pe pagina de Facebook a tânărului:

„Ne-ai parasit prea devreme!”

„Ai plecat prea devreme, Dumnezeu să te odihnească în pace” 

„Îmi pare nespus rău, sincer nu îmi vine să cred,condoleanțe”

„Condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l ierte.Mare păcat, așa om tânăr, avea toată viața înainte!”

„Nu credeam niciodată că am să te văd vreodată căzut la pământ. Spuneai că eşti puternic. :((, că nimic nu te dărâma. Şi aseară te strigăm să te ridici şi nu şi făcut-o :(( Ai ales să pleci...Ai fost cel mai mic, dar ai fost un exemplu pentru toată lumea... ADIO. Ai să ne lipseşti mult Erdinci Ismail:(((”

„Condoleanţe !! Ştiu că e greu şi probabil cuvintele mele nu fac doi bani acum.. dar eşti puternic, întotdeauna ai fost..încearcă să nu laşi durerea să te doboare, probabil dacă ar mai fi fost aici, asta ţi-ar fi cerut :* încearcă să ţii capul sus în primul rând pentru ţine iar apoi pentru familie şi nu în ultimul rând pentru el:*”



„Nu ştiu ce ai vrut să faci... ce s-a întâmplat.. dar ne vei lipsi mult şi ne vom aminti de tine puternic cum erai mereu! Nu te vom uita Erdinci Ismail !”

„Păcat. Un om extraordinar cu mult bun simt şi foarte educat. Condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească...”

„Dumnezeule tu știi ce este bine ce este rău pt noi dar era atât de tânăr și cu un viitor frumos fericit în fața nu trebuia să plece așa devreme e strigător la cer un băiat cu bun simt sufletist îmi pare atât de rău nu îmi revin fraților mă doare de parcă a fost sânge din sângele meu”

„Nu-mi vine să cred nici acum că ne-ai părăsit...nu cred aşa ceva...zilele trecute glumeam şi râdeam împreună...făceam mişto...şi acum nu mai eşti...aseară strigăm la ţine să te ridici şi parcăpur şi simplu nu mă auzeai...erai un om plin de viaţă...cu zâmbetul pe buze...şi tare că piatră! Îţi mulţumesc că mi-ai fost de atâtea ori alături şi m-ai sprijinit că un frate! Să te odihneştiîn pace acolo sus între îngeri suflet blând şi să ai grijă de persoanele dragi de aici şi să le dai putere să treacă peste!!!!”


Potrivit paginii sale de Facebook, acesta era bodyguard și a absolvit Colegiul Tehnic Tomis Constanța.



Sursă foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii