Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de kilograme de peşte confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni

ro

29 Jul, 2016 12:46 1804 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând un cetăţean român care transporta, cu un autoturism marca Dacia Logan, cantitatea de 121 kilograme peşte din specia şalău, fără documente legale.
 
 Astfel, ieri, în jurul orei 11.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona de competenţă, a oprit pentru control, un autoturism marca Dacia Logan, condus de B.D., în vârstă de 65 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea.

În urma verificării autoturismului, în portbagajul acestuia a fost descoperită cantitatea de 121 kilograme peşte proaspăt din specia şalău, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

 Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării peştele, care a fost predat spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transport a peştelui fără documente legale”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64 din O.U.G. 23/2008, modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii