Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de kilograme de carne, confiscate. Un magazin a fost închis pentru că era mizerabil

ro

01 Apr, 2016 14:24 2638 Marime text
 
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă ( ITM) Constanța și echipe de medici din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Constanța au verificat nouă magazine cu activități tip alimentație publică din municipiu.
 
În urma controlului, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, în valoare de 19.000 lei și două sancțiuni DSV în valoare de 1600 lei.
 
De asemenea, au fost confiscate peste 30 de kg de carne fără documente de proveniență și a fost suspendată activitatea unui magazin pentru condiții igienico-sanitare precare, timp de cinci zile sau până la remedierea deficiențelor.
 
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au întocmit și un dosar penal conform Legii nr. 31/1990. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii