Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de kilograme cannabis, descoperite de DIICOT Reţinuţi pentru trafic de droguri de risc

ro

13 Oct, 2016 12:57 3079 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Braşov au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Adrian Constantinescu, Mihai-Gabriel Ciocoiu şi Constantin-Orlando Vlăducă pentru trafic de droguri de risc.
 
În cauză, „există suspiciunea rezonabilă că în intervalul septembrie - octombrie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Constantinescu Adrian a pus în vânzare consumatorilor de pe raza judeţului Braşov, cannabis la preţul de 40 lei/gram iar în cursul lunii octombrie 2016  a deţinut şi i-a vândut inculpatului Ciocoiu Mihai-Gabriel diferite cantităţi de cannabis la preţul menţionat“, spun procurorii DIICOT.
 
Totodată, „în cauză s-a reţinut că la data de 12 octombrie 2016 inculpatul Vlăducă Constantin-Orlando a deţinut, în vederea comercializării, în imobilul situat în localitatea Cristian, judeţul Braşov, unde domiciliază tatăl său iar acesta locuieşte fără forme legale, cantitatea de aproximativ 64,30 kilograme cannabis“, mai arată procurorii DIICOT.
 
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Braşov. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii