Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La New York Zece răniţi, după ce un aparat de aer condiţionat a căzut de la etajul al 30-lea

ro

31 May, 2015 23:45 1628 Marime text
 
Zece persoane au fost rănite astăzi pe o stradă din cartierul Manhattan, la New York, după ce un aparat de aer condiţionat a căzut de pe o macara de la etajul al 30-lea, relatează postul ABC News online. Incidentul a avut loc în faţa unei clădiri de pe Madison Avenue, în apropiere de Strada 38, după ce un cablu al macaralei care trăgea un echipament voluminos - descris ca fiind un aparat de aer condiţionat - s-a rupt, potrivit unor oficiali municipali. Primarul Bill de Blasio a declarat că doi muncitori şi opt trecători au fost răniţi, însă "viaţa niciunuia dintre ei nu părea să fie în pericol".

Departamentul pentru construcţii de la Primăria New York investighează incidentul, a declarat un oficial municipal pentru ABC News. "Proiectul a fost autorizat în februarie, nu au fost depuse plângeri şi nici nu au fost semnalate probleme", a spus un funcţionar din cadrul departamentului.

La rândul său, Rick Chandler, un oficial din cadrul departamentului, a declarat: "Monitorizăm toate macaralele din oraş. Vom verifica acest dispozitiv cât mai atent posibil".


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii