Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Zece polițiști, duși cu mandate la audieri. Se pare că luau mită de la şoferi

ro

30 Mar, 2016 10:42 1356 Marime text
 
Astăzi, ofiţeri de Poliţie Judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Prahova, sprijiniţi de lucrători ai D.G.A. – Structura Centrală şi S.J.A. Buzău, sub coordonarea procurorului de caz desemnat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pun în aplicare zece mandate de aducere, în mai multe dosare penale ce privesc săvârşirea unor infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual de către 10 agenţi de poliţie din cadrul IGPR și IPJ Prahova.
În cauzele penale s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Operaţii din cadrul D.G.A.


UPDATE, ora 11.41:


Cei zece polițiști care au atribuții pe linie rutieră vor fi audiați, astăzi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, într-un dosar privind fapte de corupție și asimilate lor, aceștia fiind suspectați că au luat mită de la șoferi depistați cu nereguli în trafic, au declarat surse judiciare.
 
Potrivit acestora, polițiștii în cauză activează în cadrul unor secții orășenești de poliție de pe Valea Prahovei, doi din ei fiind deja aduși la audieri.
 
Cercetările efectuate în cauză au arătat că cei zece polițiști îndeplineau atribuții pe linie rutieră, acționând pe DN 1 și Autostrada A3, ei fiind acuzați că luau mită sume între 100 și 300 de lei de la șoferi depistați cu nereguli în trafic pentru ca, în schimb, ei să nu își îndeplinească atribuțiile de serviciu și să nu le aplice amenzi conducătorilor auto.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii