Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plan roşu de intervenţie. Zece persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un microbuz şi un TIR

ro

03 Jun, 2016 14:05 1941 Marime text
Un accident grav s-a produs, în jurul orei 12, pe DN 68, la limita dintre judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara. Din primele informaţii, un autotren ar fi intrat pe contrasens şi a izbit un microbuz plin cu pasageri. Cel puțin zece persoane au fost rănite. Nu au fost semnalate persoane decedate, însă șoferul microbuzului de călători a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj specializat de la ISU.
 

"Din cauza complexității situației a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului au fost deplasate nouă ambulanțe — de la SMURD și serviciile județene de ambulanță Hunedoara și Caraș-Severin, o mașină de descarcerare grea, o autospecială de descarcerare mixtă și un post medical avansat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, Anemona Doda. Circulația în zonă este restricționată.

 

Într-un comunicat al IPJ Hunedoara, polițiștii arată că șoferul unui autotren, „în vârstă de 61 de ani, din judeţul Timiş, care circula pe DN68, pe raza localităţii Zeicani (tronson de drum în lucru, semaforizat), din direcţia Haţeg – Caransebeş, a intrat în impact frontal cu un microbuz care efectua o cursă regulată de persoane pe ruta Timișoara – Tg. Jiu. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului microbuzului şi a 8 pasageri (cu vârste cuprinse între 19 şi 64 de ani). Starea acestora urmează a fi evaluată din punct de vedere medical de echipajele de intervenţie sosite la faţa locului. În cauză a fost  întocmit dosar penal, urmând ca, în urma cercetărilor efectuate, să fi stabilite circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier. Traficul rutier este blocat pe durata intervenţiei”.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii