Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zboruri plecate din SUA spre Paris și-au schimbat ruta, din motive de securitate

ro

18 Nov, 2015 07:35 1282 Marime text
 
Mai multe surse mass-media ameriane au informat faptul că două zboruri Air France cu destinația Paris au fost obligate să își schimbe ruta seara trecută după decolarea din Statele Unite din motive de securitate, transmite AFP.
 
Postul CNN a făcut cunoscut că un zbor a fost trimis să aterizeze la Salt Lake City, în Utah (vest), după ce a decolat de la Los Angeles (California), iar al doilea, plecat de la Washington, a aterizat la Halifax, în Canada, notează agerpres.ro.
 
Însă la final, ambele avioane au aterizat fără probleme, conform datelor furnizate de CNN.
 
„Pasagerii au fost evacuați din avion. Niciun comentariu legat de schimbarea rutei avionului”, a scris televiziunea canadiană CBC pe contul său de Twitter, pe tema avionului care a aterizat în Nova Scotia, mai scrie agerpres.ro. de asemenea, pe rețelele de socializare, comentariile se referă la aterizarea de urgență a aparatului care a decolat de la Los Angeles, explicând că un important dispozitiv al poliției aștepta avionul pe pista din Utah.
 
„I s-a modificat ruta spre Salt Lake City din cauza unui incident de securitate”, a transmis o sursă din cadrul Agenției federale a aviației americane pentru CNN.


Sursa foto: airsafe.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii