Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zăpada şi viscolul au pus stăpânire pe ţară Vezi prognoza pe trei zile

ro

23 Jan, 2011 21:08 1365 Marime text

zapada-si-frig.jpgIarnă în toată regula în întreaga ţară. Pe lângă ninsorile care continuă să fie abundente mai ales în jumătatea de sud a ţării, nici viscolul nu va lipsi din peisajul meteo.

Rafalele de vânt rămân tăioase mai ales în Muntenia, ca şi în Dobrogea şi sudul Moldovei, iar maximele urmează să fie în general între minus 4 şi plus 4 grade.

Începem săptămâna cu ninsori mai puţine. Mai ninge totuşi uşor în vest, nord şi centru, dar nu sunt excluşi câţiva fulgi rătăciţi nici în restul ţării, iar vântul se mai domoleşte. Soarele însă tot nu se prea arată, iar temperaturile se încadrează între miuns 6 grade în depresiunile Transilvaniei şi 2-3 grade pe litoral.

Ziua de marţi începe cu ger, mai ales în jumătatea de vest a ţării, în timp ce jumătatea estică are parte de o dimineaţă înnorată dar cu ninsori doar la nivel local. Se arată totuşi soarele peste zi în Banat, Crişana, Maramureş şi Oltenia, iar vântul rămâne ceva mai tăios doar în sudestul ţării şi la munte. Frigul se ascute însă în toată ţara, cu valori la prânz între minus 8 şi 0 grade.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii