Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zanfir Iorguș, chemat în instanță de Consiliul Local și Primăria Mangalia

ro

24 Dec, 2014 16:18 2301 Marime text
 
Pe rolul Judecătoriei Mangalia, a fost înregistrat, ieri, dosarul cu numărul 2906/254/2014/a1, la secția civilă, având ca obiect „reexaminare anulare cerere”.

Reclamanții sunt Consiliul Local Mangalia, primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, și Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat Mangalia. Pârâtul este Zanfir Iorguș.

Reamintim că Zanfir Iorguș, fostul primar al municipiului Mangalia, a devenit de curând preşedinte interimar al PSD Mangalia, după ce a părăsit PDL. Alături de el au migrat la PSD și un număr de șase consilieri locali. Este vorba despre consilierii Paul Foleanu, Vasile Iorga, Linica Stan, Lucian Popescu, Laura Cârlan şi Levent Beghin.

Zanfir Iorguş, fost primar al municipiului Mangalia vreme de trei mandate şi fost parlamentar PDL în mandatul 2008-2012, și-a motivat decizia, eplicând că nu ar exista o atmosferă normală în administraţia locală din Mangalia. Noii social-democraţi din Mangalia - Iorguş şi cei şase consilieri locali - au trecut în tabăra PSD, profitând de prevederile ordonanţei privind migrația politică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii