Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zaheu si-a anuntat subalternii ca si-a inaintat cererea pentru trecerea in rezerva

ro

31 Mar, 2010 01:23 2394 Marime text

cap_3_zaheu.jpgŞeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Aurelian Zaheu, şi-a anunţat subordonaţii, în această seară, în cadrul unei şedinţe, că şi-a înaintat la Ministerul Administraţiei şi Internelor cererea de trecere în rezervă, potrivit unor surse din IPJ Constanţa.

"Sunt scârbit de rezultatele comisiei de anchetă şi de tot ceea ce se întâmplă", le-ar fispus Zaheu celor convocaţi, precizând că acesta a fost şi motivul înaintării cererii, transmite corespondentul NewsIn.

Cererea a fost înaintată în cursul zilei de luni.

Comanda IPJ a fost preluată de comisarul şef Adrian Rapotan, în urmă cu două zile, când Zaheu s-a prezentat în faţa comisiei de disciplină din cadrul Ministerului Administraţiilor şi Internelor, ca urmare a controlului Ministerului Administraţiei şi Internelor care a avut loc în luna septembrie la Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mangaliot 31 Mar, 2010 19:23 Mustateaaa, ce mai astepti. Nu te inscrii la concurs. Ia-l si pe Pescaru. Ups. Pescaru sa umplut de cacat
  • corsarul 31 Mar, 2010 16:10 Sa cautati viitorul succesor printre cei care aservesc puterea si grupurile lor de interese si care in ultimii ani de regim basescian au fost avansati pentru "merite deosebite"in grade profesionale .Sa-i cautati pe aceia care au fost niste amarati de tablagii la inceput si care nu au fost capabili sa-si termine scoala la timp dar care apoi prin sistemul permisiv de invatamant s-au acoperit de diplome luate pe banii din spaga pe care au luat-o si acum vor acum sa conduca institutii si sa vegheze la siguranta cetateanului. Defapt asemenea persoane se promoveaza de actuala putere si sa aiba tupeu.Dar de ce sa-si termine ei scoala la timp pentru ca tot scoate scoala niste "tampiti"vorba conducatorului.
  • the importers 31 Mar, 2010 10:46 شكرا زكا adica multumim zaheu
  • piratul 31 Mar, 2010 10:07 Sa intre in scena Fatuloiu cu finasu Radu de la Scoala din Constanta pe care a ridicat-o pe culmile penibilului.
  • piratul 31 Mar, 2010 09:47 Urmatorul care va veni pe afinitatile lui Fatuloiu si va voi spune la momentul respectiv cine este daca se adevereste.Cert este ca nu ne trebuiesc profesionisti cum se pare peste tot.Asa ca am ajuns unde am ajuns.
  • PETRUT 31 Mar, 2010 09:10 O PIERDERE PENTRU POLITISTI, NU SE STIE CE VA URMA ! SUCCES IN CONTINUARE
  • UN CONSTANTEAN , 31 Mar, 2010 09:01 SI NOI NE-AM SCIRBIT DE TINE SI DE TOT CE SE INTAMPLA IN CONSTANTA !!!!!!!!!!!!
  • corbu 31 Mar, 2010 08:14 Daca nu poti fi corupt si esti prea bun profesionist nu esti pe placul politicienilor ,nu faci parte din gasca lor , ca atare esti mazilit . Si uite asa politia constanteana a mai pierdut un meserias , pacat .
  • Martin V. 31 Mar, 2010 02:06 "Oare urmatorul care va veni va fi mai bun? Speram ca urmatorul sa faca liniste in Constanta ca parca prea multe nelegiuri s-au intamplat in ultima vreme..."