Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

X Factor 2014 Ce a căutat Horia Brenciu în rochia concurentei Crina din Mangalia

ro

17 Oct, 2014 23:01 2294 Marime text
Curiozitatea lui Horia Brenciu nu are limite. După ce a aflat că una dintre concurente are cinci tatuaje, a chemat-o la masa lui pentru a vedea unul special: crinul din zona lombară, relatează rtv.net.
 
Crina, o concurentă de 27 de ani, din Mangalia, a avut parte de o experienţă inedită, vineri seară, la "X Factor". Tânăra le-a mărturisit juraţilor că are cinci tatuaje. Le-a arătat notele muzicale, tatuate după ureche, zona şoldurilor unde îi avea desenaţi pe părinţii ei, zodia sa, pe gambă, iar următorul le-a spus că este într-o zonă în care nu poate fi arătat, mai exact în zona lombară. Horia Brenciu nici nu a vrut să audă de asta, aşa că juratul a reacţionat imediat: "Lasă că mă uit eu". Şi nu i-a fost deloc greu. Horia Brenciu a admirat crinul de pe spatele fetei datorită rochiţei cu spatele gol.
 
"Pentru că am fost singurul care am văzut ce înseamnă ceva imperial, o să îţi dau da. Crinul ăla nu era o chestie mică, era mare, era roşie, o chestie carnală", a declarat Horia Brenciu, după ce tânăra a interpretat piesa "I'm like a bird", a lui Nelly Furtado.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii