Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Washington Victor Ponta s-a întâlnit cu reprezentanții mediului de afaceri româno-american

ro

12 Feb, 2015 18:07 1774 Marime text
Premierul Victor Ponta a prezidat, ieri, masa rotundă organizată la Washington DC de către AMRO (American-Romania Business Council), transmite Biroul de presă al Guvernului.
 
Evenimentul a regrupat companii importante din cadrul AMRO, precum ADM, Allied TechSystems, Amgen, Boeing, Cargill, Chevron, Coca-Cola, Ellicott, ExxonMobile, General Electric, Lindsay, Mega, MetLife, MoneyGram, Pike Energy, Raytheon, Smithfield, Timken și a fost găzduit de Eric Stewart, președinte al American-Romanian Business Council.
 
Companiile care se află într-un proces de evaluare a viitoarelor investiții în Europa Centrală și de Sud-Est au fost interesate să cunoască evoluțiile economice recente din țara noastră, cât și stadiul raporturilor bilaterale oficiale. Un interes aparte a fost manifestat în legatură cu recenta întâlnire dintre premierul Victor Ponta și Secretarul pentru Comerț al Statelor Unite, doamnna Penny Pritzker.
 
Membrii AMRO vor participa, în luna mai a acestui an, la misiunea economică pe care o va realiza Departamentul Comerțului al SUA în România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii