Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea azi 4 grade la Tulcea, 6 la Constanta

ro

05 Jan, 2010 11:55 1384 Marime text

În Capitală dupa o dimineaţă geroasă, cu minus 9 grade în termometre la periferie la această oră, cerul va fi temporar noros astăzi. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Vremea se mai încălzeşte în vestul ţării, maximele trec de limita de îngheţ cu 1-2 grade. Dar cerul se înnorează treptat, iar până seara vin şi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în Banat. În Transilvania gerul de peste noapte se va face simţit şi în primele ore ale zilei. Dar de la valori de minus 13-minus 12 grade dimineaţa temperaturile ajung la prânz până la minus 1 grad la Cluj şi minus 3 la Sibiu. În depresiuni de la minus 20 de grade se ajunge la minus3 la Braşov şi minus 7 la Miercurea Ciuc. În sud, local cad precipitaţii la prânz şi seara, predominant sub formă de ninsoare, în Oltenia şi în vestul Munteniei. Dimineaţa este rece, iar în zonele de deal este chiar ger cu minus 10 grade. La amiază valori termice rămân în apropierea limitei de îngheţ cu 1 grad la Drobeta, minus 2 la Craiova, 0 la Ploieşti şi Călăraşi şi 1 grad la Buzău.

În Dobrogea vremea este în general frumoasă şi se încălzeşte uşor. Se aşteaptă 4 grade la prânz în Tulcea, 3 la Cernavoda şi 6 la Constanţa. Şi în Moldova vremea este rece, în special dimineaţa, dar şansele să se arate soarele sunt mari şi maximele ajung la valori pozitive de 1-2 grade în sudul regiunii, minus 1 la Bacău şi Iaşi şi minus 3 la Suceava şi Botoşani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii